ARKIKUVA 2/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Kuva on otettu vuoden toisen viikon lauantaina, 12.1. klo 14:50, kun olin palannut juuri kotiin vuoden ensimmäiseltä hiihtolenkiltä.

Missä kuva on otettu? Kuva on otettu kotimme olohuoneessa, harmaan divaanisohvamme nurkassa, kuten viime viikkoinen arkikuvani. Taidan todella viihtyä juuri tuossa kohdassa!

Mitä kuva esittää? Kuvassa on meneillään ”afterski”. Hiihtolenkki vei mehut ja jalat hapoilla yritin palautua urheilusuorituksesta. Vuoden ensimmäinen hiihtolenkki tuntuu aina raskaalta, mutta tästä se innostus taas alkaa.

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Mietin sitä, miksi en lapsena pitänyt hiihdosta ollenkaan, mutta nyt, kun saan tehdä lenkkiä omaan tahtiini, suorastaan nautin siitä. Toisena ajatuksena mielessäni olivat nuo uudet Karitraan villapöksyt, jotka ostin alennusmyynneistä. Heittämällä vuoden parhaita ostoksia!


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.