PÄIVÄN NASSU : LADY LILAC

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA DSC05023

| silmät : LAVERA Illuminating Eyeshadow Lavender Couture 02  ACO Volume Mascara for Extra Sensitive Eyes Brown  |

| huulet : MAYBELLINE Baby Lips Hydrate |

| kynnet : LUMENE GEL EFFECT 38 Hopeaa hiekkaa |

* silmämeikkituotteet ja kynsilakka blogin kautta saatuja

Koska uuden postaussarjani Päivän Nassun ensimmäinen postaus otettiin niin sydäntä lämmittävällä fiiliksellä vastaan, on aika julkaista seuraava naama meikkeineen. Koska viime kerralla tartuin Lumenen luomivärikvartettiin, jossa mukana oli vaaleanpunainen luomiväri, rohkaistuin tälläkin kerralla kokeilemaan jotakin uutta. Laveran Lavender Couture-paletista löytyi juuri oikea sävypari meikkiä varten..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Onko ruudun takana muita, jotka kärsivät herkistä silmistä? En voisi kuvitellakaan ottavani ripsien pidennyksiä, sillä silmäni punoittavat ja vuotavat herkästi jo pelkästään silloin, jos olen sutaissut ripsiini uutta maskaraa. Olenkin löytänyt kaikki silmämeikin luottotuotteeni Lumenelta. Lumenen tuotteista ei mikään ole koskaan aiheuttanut allergisia reaktioita tai silmien ärsyyntymistä, joten en ole kokenut tarpeelliseksi muita tuotteita juuri käyttää.

Yksi paletti luomivärejä kaapistani kuitenkin löytyy, jonka olen itse asiassa miltei käyttänyt loppuun. Paletin harmaa sävy on hurmaava, kuten myös sävyistä vaalein, mutta harmillisesti sen sijaan, että olisin käyttänyt lilan sävyn loppuun, tuo luomivärinappi irtosi paikaltaan ja jäljelle jäivät vain rippeet. Toteutin kuitenkin silmämeikin molempia lilan sävyjä käyttäen ja lopputulos yllätti minut positiivisesti. Ripsiin testasin ACO:n herkille silmille tarkoitettua ruskeaa ripsaria (first time ever!) ja maskaran sävy oli kuin tehty lilojen värien rinnalle. Huuliin laitoin vain ja ainoastaan kosteuttavaa Baby Lipsiä. Siistiä ja simppeliä, arkeen ja hillittyyn juhlaankin sopivaa.

Way to go ACO, herkkäsilmäinen ei voi kuin ylistää maskaraanne!!

DSC05015

IN ENGLISH : It’s time for the second Päivän Nassu! I promised to make posts about my daily make-ups and here is the make-up number 2! This time, I used different shades of lilac and the outcome looked quite girly and cute. The brown mascara from ACO was the perfect match with the eyeshadows, but I’m not sure is the purple a good match with the blue eyes. What do you think? But hey, if you are suffering from sensitive eyes, check out ACO’s mascaras, looove, looove, loooove!


Posted in kauneus and tagged , by NOORA.