VOI POJAT, MIKÄ VIIKKO!

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Huhheijakkaa, mikä viikko! Ja ottaen huomioon, että eletään vasta lauantaita, se voi edelleenkin tuoda mukanaan vaikka mitä ihanaa. Olen kiitänyt koko viikon paikasta toiseen tukka pystyssä, ja täytyy sanoa, että toukokuu vain parani vanhetessaan. Kamerat ovat olleet jatkuvasti latauksessa, kalenteri on ollut aivan tupaten täynnä ohjelmaa ja kaiken tämän ovat kruunanneet ex tempore-hommat, seikkailut, joihin olen lähtenyt rohkeasti mukaan.

Salaa olen kuitenkin melko iloinen siitä, että tänään ei tarvitsekaan suunnata juhlahumuun. Lähipiirissämme ei tänä vuonna juhlita valmistujaisia, joten nostan jalat (en korkkarit, korkeintaan villasukat) kohtia kattoa, katson pari leffaa ja pötköttelen. Huomenna sitten serkkuni synttärikemujen vuoro, joten lataan kameran akun sijasta tänään omia akkujani.


NEULE ZARA  AURINKOLASIT RAY-BAN  LAUKKU PAUL’S BOUTIQUE 
HAALARIT KAIKO CLOTHING / MIELA DESIGNROOM /*saatu  TENNARIT TOKMANNI


Toivotan sydämeni pohjasta kaikille saavutuksiaan juhliville onnellista oloa tähän lauantaipäivään. Lähetän täältä jokaiselle lämpimän halin ja virtuaalisen ruusun juhlapäivän kunniaksi ja toivotan teille onnea ja menestystä myös tuleviin haaveisiinne. Aurinko paistakoon päiväänne ja olkoon kasvoillanne koko päivän ajan tyytyväinen hymy. Olette juhlanne ansainneet, syökää siis juuri niin monta palaa kakkua kuin mielenne tekee ja kippistelkää tekemänne kovan työn kunniaksi.

Onnea! <3


Posted in muoti and tagged by NOORA.