HYVÄNTUOKSUINEN HEINÄKUU

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

     DONNA KARAN NEW YORK – Be Delicious Fresh Blossom   

Pieniä arjen piristyksiä, mukavia yllätyksiä, niistä on ihanat kesäpäivät tehty.

Halusin vinkata teillekin aivan ihanaisesta tuoksusta, jonka paketoin kummitädilleni synttäripakettiin. Juhlimme syntymäpäiviämme peräkkäisinä päivinä ja ajattelin Kaija-tädinkin kaipaavan hieman piristystä. Olen pitkään kantanut meikkipussissani ihanaa DKNY:n tuoksunäytettä Be Delicious Fresh Blossom-tuoksusta, ja olen tykästynyt siihen niin kovin, että päätin antaa samaisen hajuveden lahjaksi myös tädilleni.

Tässä täydellisessä kesätuoksussa tuoksuvat niin aprikoosi kuin raikas greippikin, ja läpi tunkevat myös herttaiset kukkaistuoksut- ei liian imelää, mutta kuitenkin herkkää. Tuoksu on naisellinen ja sopii mielestäni niin arkeen kuin juhlaankin. Uskon, että lahja tuoksuu lahjansaajan nenään herkulliselta sekoitukselta kesän muistoja, auringonsäteitä ja kukkaniittyjä.

Kaunista (hih, ja hyväntuoksuista) heinäkuistä hellepäivää kaikille.

Psst. Ja mikäli joku kaipaa vielä hyvää mieltä ja lukemista lomapäiville, älkää unohtako tuota Olivian Curiouser & Curiouserin lukijoille räätälöimää tarjousta (klik!). Saat kotiinkannettuna 3 kpl Olivia-lehteä sekä valitsemasi tilaajalahjan, joko Minna Parikan (!!) suunnitteleman kukkaron tai Nora Norwayn tyylikkään rannekorun hintaan 14,90. <3

CURIOUSNOORA ON INSTAGRAM @CURIOUSNOORA

CURIOUSNOORA ON FACEBOOK

// I want to congratulate dear auntie of mine, Kaija. She had her birthday a day before mine and I decided to give her my favourite DKNY’s perfume. It smells like summer, flowers and sunshine, summer in the bottle, someone might say.


Posted in Yleinen by Bella.