BEING A PART OF IT

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

DSC02034DSC01999 DSC02011

Voi kunpa asukuvien taustalla aina näkyisi Grand Central Terminalin kaltainen maamerkki, auringossa kimaltelevia pilvenpiirtäjien ikkunoita tai jouluvalojen tuiketta. Ei tästä kaupungista vain voi olla tykkäämättä! Vaikka ihmisiä on liikenteessä koko ajan pilvin pimein, ei kaupungin vilskeessä edes ahdistu, vaan massa ikään kuin vie mukanaan. Kaikki ne hehkutukset New Yorkista, joita vuosien varrella olen lukenut ovat osoittautuneet tismalleen totuudenmukaisiksi. Tämä on todellinen talven ihmemaa, vaikkakin tänään lämpömittari näytti hieman vajaata 20 astetta.

Eikä fiiliksiä ainakaan yhtään laske se, että kannoin juuri kassillisen Michael Korsin vaatteita kotiin Macy’sin alennusmyynneistä n. 80 eurolla. Mä-rakastan-tätä-maata!

DSC01992 DSC02026DSC02037

Älä huoli Tampereen Ilves, en ole vaihtanut leiriä, mutta tässä maassa Ilves-takki saattaisi herättää turhaa huomiota, niinpä päätin soluttautua joukkoon hankkimalla AIVAN MIELETTÖMÄSTÄ NHL Storesta itselleni sporttisen New York Rangersin vintagetakin. Heräteostos, jota en toistaiseksi ole katunut hetkeäkään ja onpahan nyt vermeet valmiina huomista änärimatsia varten. Can’t wait!!

TAKKI / JACKET VINTAGE HOCKEY PUSERO / SHIRT GINA TRICOT  LAUKKU / BAG H&M KENGÄT / SHOES SPIRIT STORE  AURINKOLASIT / SUNGLASSES H&M  HUIVI / SCARF BY MALENE BIRGER FARKUT / JEANS GINA TRICOT

DSC02027 DSC01998

Tässä lookissa kävelin taas pitkin New Yorkin ruutukaavaa kohteelta toiselle. Iltapäivällä seikkailimme niin Grand Central Terminalilla, kuuluissa asemarakennuksessa, joka on niin kovin tuttu monista leffoistakin (<3) sekä käväisimme nopeasti tsekkaamassa myös lähietäisyydeltä, miltä Chrysler Building näyttääkään. Hotellimme on kyllä sijainniltaan loistavassa paikassa, kävellen pääsee nopeasti paikasta toiseen! Tosin minun olisi selvästi pitänyt treenata tätä reissua varten, jalkani ovat jälleen aivan muusina ja loppuillan aionkin kuluttaa hotellilla lepäillen.

Paljon on vielä tehtävää ja nähtävää jäljellä, onneksi jäljellä on vielä monen monta lomapäivääkin. Terkkuja kotiin- täällä on kaikki niin hyvin!

DSC02014 DSC01997 DSC02010

// Hello world, it’s New York calling! Our second day here in NYC is coming to an end, but oh boy, this has been a great day! This city really takes your breath away, there’s so much to see (and to shop for!) and look what I found, a new jacket for tomorrow’s hockeygame. That’s going to be so exciting!


Posted in muoti and tagged , by NOORA.