VENEILLEN UUTEEN VIIKKOON

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

// KAUPALLINEN YHTEISTYÖ : Hobbyhall.fi-verkkokauppa //

Tuuli hiuksissa, järven pinnalla tanssivat vesipisarat, vaihtuvat maisemat, huulille nouseva hymy, termarissa höyryävä kahvi ja karttaan piirtyvä tie kohti seikkailua – mitä muuta sitä edes osaisi syksyiseltä veneretkeltä toivoa!

Olemme veneilleet tänä kesänä paljon. Paatin kyytiin on helppo hypätä, kun kaipaa pientä maisemanvaihdosta, raikasta ilmaa ja kauniita maisemia. Matti on kalareissuillaan pitänyt huolen siitä, että kesän aikana on syöty kerran jos toisenkin kalaa ruuaksi ja kesän mukavimpiin hetkiin lukeutuvat ne tuokiot veneessä, kun vene ankkuroitiin jonnekin ja Matin kalastellessa nautiskelin hyvästä äänikirjasta auringon alla. Vaikka vuodenaika onkin nyt vaihtunut ja veneilykelit muuttuneet, ei se suinkaan tarkoita sitä, että veneretket olisivat tämän vuoden osalta purkissa. Kunhan varusteet ovat kunnossa, ruskaretket onnistuvat myös vettä pitkin.

Keväällä Hobbyhall.fi-verkkokaupan kanssa alkanut yhteistyömme saa nyt jatkoa, kun päivitimme Matin kanssa verkkokaupan avulla varusteet syksyisiä ulkoiluhetkiä varten ajan tasalle. Heitä pelastusliivit päälle ja nouse alukseen – nyt lähdetään retkelle!

Hobbyhall.fi-verkkokaupan valikoimasta löytyy todella kattava ulkoiluvaatevalikoima, josta löysimme syysseikkailuitamme varten aivan täydelliset ulkoilutakit Helly Hansenilta. Juuri tällaisesta takista olin ehtinyt haaveillakin; kaunis, veden- ja tuulenpitävä, hupullinen takkini on kuin tehty Suomen sääolosuhteisiin. Se on käytännöllinen ja kestää aikaa sekä varmasti myös ahkeraa käyttöä. Myös Matti löysi valikoimasta juuri hänen toiveitaan vastaavan takin samaiselta brändiltä. Helly Hansenin Crew-takki on 100 % tuulen- ja vedenpitävä, tyylikäs valinta niin sporttailuun kuin arkeen muutenkin ja takin saapumisen jälkeen Matti on yhtään liioittelematta käyttänyt sitä päi-vit-täin.

Mutta takaisin paattiin! Tuuli tuivertaa ja vettäkin alkaa ripotella. Kahvit on juotu ja jälleen uusia maisemia nähty. Tällä kertaa onget jätettiin kotiin ja päätimme keskittyä ruskan kuorruttamien maisemien ihasteluun. Aallokko pauhaa syystuulien voimasta, ilmassa tuoksuu syksy ja uimaportaita pitkin ei enää voi pulahtaa lämpimään veteen. Vaihtuvat vuodenajat tuovat tähänkin harrastukseen lisämausteensa.

Tervetuloa lokakuu, piiloudun syysmyrskyjä uuden takkini sisuksiin. Ankkurit ylös, nyt lähdetään!


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.