KRIS JENNERINÄ UUTEEN VIIKKOON

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

Myönnän, että toisinaan saatan valita kirjan sen kannen perusteella, tai ihastua palavasti luomiväripalettiin, joka _näyttäisi_ ihastuttavalta meikkauspisteelläni. Niin kävi tämän Kylie Cosmetics-paletin kanssa.

Osuin seikkailemaan Kylie Cosmeticsin sivuille hurjien alennusmyyntien aikaan ja klikkailin Kris Collectionin Pressed Powder Paletten ostoskoriin puoleen hintaan. Sen lisäksi, että paletti oli ulkoasultaan melko päräyttävän upea, siinä olevat sävyt ovat juuri niitä, joita arjessa käytän. Haaleita vaaleita, maanläheisiä värejä, ripauksella säihkettä. Tällä paletilla onnistuu myös tarvittaessa smokey eye-look, joten veikkaankin, että Kris-paletti on matkassani mukana tästä eteenpäin jokaisessa arkipäivässä. Sen lisäksi, että paletti näyttää aivan mielettömän upealta, sen sisältö on erinomainen. Runsaspigmenttisiä, pitkäkestoisia sävyjä, jotka etenkin primerin kanssa käytettynä kestävät erinomaisesti luomilla pitkänkin päivän.

Haluan ehdottomasti vinkata myös toisesta superhyvästä tuotteesta, jota olen käyttänyt jo tovin. Samaisen Kris Collectionin Curetini-silmänympärysihon hoitolaput ovat nimittäin todellista timanttia. Herkkä ihoni monesti ärsyyntyy erilaisista kosteuttavista silmänympärysihon hoitotuotteista, mutta nämä laput ovat toimineet omalla kohdallani paremmin kuin hyvin. Laput kosteuttavat hellävaraisesti, virkistävät, pysyvät paikoillaan ja iho jää hemmottelutuokion jälkeen pehmeäksi ja kimmoisaksi. Ja kuten paletissa, myös tässäkin tuotteessa on design kohdillaan. 

Well done Kris & Kylie, sanoisin, että äärimmäisen onnistunut yhteistyökokoelma. Nyt kohti uutta viikkoa!


Posted in kauneus and tagged by NOORA.