KYLIE COSMETICS : KUINKA TILATA JA KANNATTAAKO SE?

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

Mikäli suunnittelisin juuri nyt kesähäitä ja metsästäisin itselleni pusujen, syömisen, juomisen ja pitkän päivän kestävää huulipunaa, klikkailisin tieni välittömästi Kylie Cosmeticsin verkkokauppaan. Vastaani ei nimittäin ole tullut vielä yhtä kestävää mattapunaa kuin mitä Kylien Matte Lipkit’it ovat sisällään pitäneet – näissä kuvissa huulillani oleva mattapuna pysyi täy-del-li-se-nä yhdeksän tunnin ajan. Yhdeksän tunnin ajan. Ja silloinkin oli aika pestä meikit pois, huulipunani olisi jaksanut jatkaa päivää vielä tovin.

Olen elämäni aikana tehnyt Kylien verkkokaupasta jo muutamankin tilauksen ja kaikki on aina mennyt putkeen. Olen kärppänä vahtinut verkkokauppaa aina ilmaisten toimituskulujen aikaan (ne ovat nimittäin melko suolaiset Suomeen tilatessa!), ja todennut kerran jos toisenkin, että erikoismallistojen tullessa myyntiin saa monesti jäädä nuolemaan näppejään. Suosio on melkoista. Kerran tilaamani puna oli hitusen liian oranssi omaan makuuni, mutta sekin löysi uuden kodin kaverini meikkipussista – Kylielle tuntuisi olevan menekkiä Euroopassakin, mutta toistaiseksi ainoa keino saada Kylietä meikkipussiinsa on verkkokauppa! Ainoa ongelma tilatessa onkin se, että sen oikean sävyn valitseminen voi olla vaikeaa. Sävyn valitsemiseen liittyviin ongelmiin antaa erinomaisesti kuitenkin apua Kylie Cosmeticsin ahkerasti päivittyvä sosiaalinen media videoineen, videoilla sävystä saa monesti paremman kuvan kuin verkkosivuston kuvista.

Stormi Collection tuli myyntiin Kylien tyttären 1-vuotissyntymäpäivänä ja tämä mallisto sai allekirjoittaneen niin pähkinöiksi, että päätin pitkästä pitkästä aikaa laittaa tilausta eteenpäin. Tilaukseeni päätyi tuotesarjan Mini Matte Lipkit sävyssä Heads in the Clouds ja hurmaavan suloinen Stormi-luomiväripaletti. Tilaus lähti eteenpäin, maksu suoritettiin Paypalilla ja jäin innolla odottamaan pakettiani.

Jenkeistä tilatessa tuotteista pitää maksaa tässä tapauksessa tullimaksu. Kun paketti saapui Tulliin, sain asiaan liittyen kirjeen ja kävin tullaamassa tilaukseni nettisivujen kautta maksaen siis samalla vaadittavan maksun. Mutta sitten tilaukseni toimitus alkoikin hidastella. Aloin kaivata pakettiani vasta viime viikolla, kun maksun suorittamisesta oli kulunut jo parisen viikkoa ja paketin kerrottiin siirtyneen Postin hoiviin. Selvisikin lopulta, että uuden käytännön mukaan, minun tulisikin maksaa vielä erillinen Postin käsittelymaksu, jotta paketti lähtisi Tullilta eteenpäin. Tämäkin onnistui Postin nettisivujen kautta ja vihdoin pakettini lähti kulkemaan luokseni. Harmitti tällainen turha viive, mutta osaanpa olla jatkossa viisaampi. Seuraava harmitus alkoikin sitten, kun avasin pakettia. Mukana olleesta luomiväripaletista oli hajonnut peräti kaksi nappia miltei totaalisesti. Laitoin asiasta Kylie Cosmeticsille viestiä, mutta en odottanut korvaukseksi kuin korkeintaan alekoodia. Mutta mitä vielä! Sain viestiini vastauksen miltei välittömästi ja rikkoutunut paletti luvattiin korjata uudella. Mikä onni, että paletteja oli juuri tullut varastoon lisää!

Tämä vahvisti jälleen hyviä kokemuksiani kyseisestä brändistä. Erinomaista asiakaspalvelua sanoisin; unohtamatta täydellisiä punia, jotka kestävät, kestävät ja kestävät.. Morsiamet, trust me, tätä kannattaa punnita häämeikin vaihtoehtona! Mattaiset Lipkitit sisältävät aina huultenrajauskynän ja nestemäisen mattapunan ja voin vannoa, että tällä duolla kelpaa hymyillä onnellisena koko päivän ajan. <3


Posted in kauneus and tagged by NOORA.