ARKEA, 39/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Tämä tunnelmallisen jouluinen arkikuva on napattu itsenäisyyspäivänä iltakuuden aikaan kauniin lumisateen kuorruttaessa maisemaa.Lähdimme ilta-ajelulle ja otimme suunnaksi hurmaavan Tallipihan. Oletimme, että paikalla olisi hurja ruuhka, mutta mitä vielä! Väki oli ilmeisesti jo suunnannut katsomaan Linnan juhlia.Jos olet Tampereella joulunaikaan, suosittelen lämpimästi Tallipihan alueelle suuntaamista. Tallipiha on todellinen joulun ihmemaa, ja ihasteltavaa löytyy niin putiikeissa, Hohde-joulukaupassa kuin kahvion ympäristössäkin. Itsenäisyyspäivänä paikalla ihasteltiin myös eläimiä ja pihapiiriin oli rakennettu lukuisia kojuja, joissa myytiin ihastuttavia aarteita joulupaketteihin. Itse tilasin kahvion kojusta joulukaakaon, kermavaahdolla ja keksimuruilla tietysti. Maisemaa katsellessani olo tuntui siltä, kun olisin yhtäkkiä astellut keskelle Netflixin romanttista joululeffaa kaakaoni kanssa.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.