LAUANTAIAAMUNA AJATUKSISSA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


Takki: Joutsen
Fleece: Knowledge Cotton Apparel
Housut: Uhana Design
Hanskat: Kari Traa //*saatu
Pipo: Sidoste
Kengät: NLY Shoes


Löysin blogini luonnoksista setin ihastuttavan talvisia lumikuvia ja päätin niiden seuraksi kirjoitella pätkän reaaliaikaisia kuulumisia. Harvemmin painan Julkaise-nappia heti tekstin kirjoitettuani, mutta toisinaan juuri viikonloppuaamuisin herään blogitekstin aihe mielessäni ja istahdan kahvikupin kera pöydän ääreen. Hiljainen koti, aamuaurinko ja rauhallinen aamupala inspiroivat kirjoittamaan. Minulta kysytään usein, mistä ammennan aiheita blogipostauksiini. Vain yhtä vastausta tuohon ei ole. Joskus idea nousee mieleeni hiihtolenkillä, toisinaan pallottelen tekstiä mielessäni pitkään ennen kuin saan sanaakaan tyhjään luonnokseen. Toisinaan, kuten tänään, jo herätessäni halusin päästä blogin ääreen.

Varsinaista asiaa ei minulla tänään ole. Halusin vain höpötellä kanssanne ja kysellä kuulumisia. Mieli on alakuloinen ja uutisvirta loppumaton. Mitä teille kuuluu? Edessä on viikonloppu ilman varsinaisia suunnitelmia, joten päätinkin käyttää lauantaini poikkeuksellisesti töiden tekoon. Kävelylle suuntaan kyllä pian, en tiedä parempaa tapaa startata viikonloppu kuin kävelylenkki ja sen jälkeinen avantopulahdus. Ulkoilu on minulle todella tärkeää ja eilen työmatkaa tarpoessani, tunsin jo auringon lämmittävän. Kevät tulee kovaa vauhtia.

Kun työt on tehty, päätin varata aikaa kirjojen lukemiselle. Olen saanut kustantamoilta hurmaavia kevään uutuuskirjoja (rakastan näitä lähetyksiä, lukutoukan unelmapaketteja! <3) ja päätin viikonlopun aikana lukea edes yhden kirjan alusta loppuun, ilman häiriötekijöitä. Menestyskirjailija Emmi-Liia Sjöholmin uutukainen, Virtahevot, näytti myös ilmestyneen jo Bookbeatiin kuunneltavaksi. Paperilla toinen, hänen esikoisteoksensa, oli muuten ensimmäinen ikinä kuuntelemani äänikirja. Tykästyin hänen taidokkaaseen tapaansa kuljettaa tarinaa eteenpäin ja odotan jo innolla, että pääsen Virtahepojen matkaan.

Eiköhän siinä ole jo viikonlopulle sopivasti suunnitelmia? Välillä on enemmän kuin ok levähtää ja viettää pari päivää leppoisten puuhien parissa. Nyt ulos hengittelemään raikasta ilmaa. Ihanaa viikonloppua.


Posted in muoti and tagged by NOORA.