VUODEN VIIMEINEN

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


Takki: Knowledge Cotton Apparel //*saatu 2021
Housut: Aim’n Sports
Kengät: Arctips //*saatu 2013
Huivi ja pipo: L’asessor //*saatu 2020


Vuoden viimeinen päivä. Vuoden viimeinen postaus. Vuoden viimeinen hetki blogin parissa. Vuoden viimeiset asukuvat.

Vuosi toisensa jälkeen elän uudenvuodenaaton ajatellen paljon viimeisiä kertoja. ”Nyt vuoden viimeistä kertaa petaan sängyn”, ”nyt syön vuoden viimeistä lounasta”, ”kas, ikkunasta näkyy vuoden viimeinen auringonlasku”.. Vuosi 2021 on tullut aika laittaa pakettiin rakettien räiskyessä ikkunoiden takana. En ole muuten ikinä fanittanut uuttavuotta nimenomaan paukkuvien rakettien takia; raketit ovat aina lähinnä aiheuttaneet vain pelkoa ja jännitystä koirakavereillemme. Siispä jätimme ne tänäkin vuonna ostamatta. Mutta takaisin vaihtuvaan vuoteen; 2021, se on heippojen aika.

Vuosi 2021 kiisi vauhdilla alusta loppuun. Onnenhetkiäkin matkalle onneksi mahtui. Pääsin vuoden aikana mukaan upeisiin työprojekteihin ja opin paljon uutta. Työkokemus karttui ja samalla toki taidotkin- en ole koskaan aiemmin kuvannut näin paljon vuoden aikana! Nautin työstäni sosiaalisen median sisällöntuotannon parissa ja uusia ovia avautui. Juuri niitä ovia, joiden olin toivonutkin avautuvan. Olen äärimmäisen kiitollinen näistä uusista mahdollisuuksista.

Vuoden varrelle mahtui myös suurta surua ja lopullisia jäähyväisiä. Elämää syntymästä kuolemaan. Murheiden ja surujen suma seurasi kesän lopulla pitkään mukanamme, mutta siitäkin selvittiin. Päivä kerrallaan. Yritin tänä vuonna parhaani mukaan pitää parempaa huolta myös itsestäni. Työmäärän kasvaessa syksyllä, aloin tehdä päivätyötäni enää vain neljänä arkipäivänä viikossa ja jatkoin sinnikkäästi uutta harrastustani, jonka avulla sain ajatukset parhaalla mahdollisella tavalla stressin keskellä nollattua. Talviuinti, olet parasta!

Sisustin kotiamme, nautin suuresti läheisten ja parhaiden ystävien kanssa viettämistäni hetkistä. Tätinä oleminen on sekin tuonut paljon iloa elämään. Mikään ei lämmitä sydäntä niin kuin pikkurakas, joka kipittää jo ulko-ovelle vastaan antamaan halin! Lukuisia syitä jättää vuosi 2021 taakseen kiitollisena löytyy siis takataskusta. En uskalla asettaa vuodelle 2022 mitään odotuksia. Kuten tähänkin asti, mennään päivä kerrallaan.

Kiitos, että olette siellä. On ilo ja suuri kunnia aloittaa kanssanne blogivuosi nro 13. Onnellista uutta vuotta.


Posted in muoti and tagged by NOORA.