LUNTA TULVILLAAN

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


Takki: Superdry
Vaalea takki: Knowledge Cotton Apparel //*saatu 2021
Housut: Knowledge Cotton Apparel //*saatu 2021
Pipo: Sidoste
Kengät: Arctips //*saatu 2013


Sain Matilta palautetta, että alla oleva lapiointikuva näyttää lavastetulta – höpö höpö, siinä minä aherran hiki hatussa!

Päivän toiset lumihommat olivat jo tuossa vaiheessa oikeasti purkissa, vaikka lisää lunta tupruttelikin taivaalta tauotta. Viikonlopun aikana tuli lapiollinen jos toinenkin heiteltyä lunta suuntaan jos toiseenkin, siitä muistuttelee myös jomotteleva kroppani. Yllättävän paljon mahtuu lunta meidän pikkupihaammekin! Odotin koko viikonlopun nenä kiinni lämpömittarissa ja toivoin, että keli muuttuisi lumiukkokeliksi. Porkkanakin oli jo jääkaapissa odottamassa, mutta rakenteluhommat jäivät vain haaveeksi. Siispä jeesailin Mattia parhaani mukaan lumitalkoissa; kolmansien lumitöiden kohdalla aloin kuitenkin jo kyllästyä ja siirryin katsomaan sisätiloihin Frozenia. Kun en kerta päässyt rakentelemaan ukkoa itse, vietin sitten iltaa Olafin kanssa.

Kuvissa on muuten tämän hetken lemppariulkoilujuttujani. Arctipsit ovat teillekin tutut jo miltei kymmenen vuoden ajalta (ja edelleen kengät ovat kuin uudet, vaikka ovat joka talvi jatkuvassa käytössä!), mutta Knowledge Cotton Apparelin kautta olen löytänyt itselleni myös timanttisen kovan ulkoiluvaatemerkin, jonka vaatteet ovat ratkaisseet jo monen monta asupulmaa. Nuo ulkoiluhousut ovat jalassani toisinaan myös sisällä ja vaalea pörrötakki on lempivaatteideni kärkipäässä. Ja siksi se onkin ylläni vähintään pari kertaa viikossa.. Kun päähän vielä kiskaisee Sidosteen pipon, on ulkoilulook valmis! Superdryn keltaisen takin ostin itselleni alesta ja sen sisuksissa tarkenee mainiosti tällä kombolla.

Nyt loppuivat myös tekosyyni hiihtolatujen välttelemistä ajatellen. Ladut ovat varmasti viimeistään tänään niin erinomaisessa kunnossa, että minun on suorastaan pakko kaivaa sukset vihdoin esiin varastosta. Hiihtoinnostus ei vielä tänä vuonna ole iskenyt tälle suunnalle – ehkä helmikuun aikana?


Posted in muoti and tagged by NOORA.