TEHTÄISKÖ LUMIUKKO?

PB272729 PB272733

Tämä joulukoriste tuo joulukotiin jopa musiikkia — kurkkasitko jo videoni Instagramista?

Matti lähti juuri viettämään pikkujouluja ja minä ajattelin laittaa loputkin joulukoristeista paikoilleen. Pari viikkoa ja Joulupukki on jo miltei ovella! Joulu viilettää ohi aina niin kauheaa vauhtia, että laittamalla koristeet esille hyvissä ajoin, niistä ehtii sentään nauttimaankin jonkin verran.

En ole hankkinut varsinaisesti uusia joulukoristeita, mutta tämän yhden aarteen haluan teille esitellä. Kun joulukoristeet saapuivat jo pari kuukautta sitten Disneystoren valikoimaan, olin heti kärppänä paikalla. Olen aina huokaillut ihastuksesta näiden yksityiskohtaisten ja upeiden koristeiden edessä ja nyt päätin aloittaa uuden perinteen; joka joulu hankin yhden uuden joulukoristeen Disneystoresta kotiimme. Mieluummin juuri sellaisen, joka sopii juuri siihen hetkeen ja siihen jouluun.

Joko arvasit, miksi valintani kohdistui tänä jouluna Annaan ja Elsaan?

PB272737 PB272725 PB272740

Frozen on ihana tarina sisarusrakkaudesta ja se on samalla myös yksi omista Disney-suosikeistani. Ymmärrän kyllä, että monen pikkuprinsessan äidillä saattavat Frozenin rallatukset pursuta korvistakin jo pihalle, mutta itse en ole vielä kyllästynyt. Ja koska oma pikkusiskoni astelee alttarille tulevana syksynä, ei mikään muu Disneyn joulukoristeista olisi voinut olla yhtä ajankohtainen. Tuntuu niin hienolta, että tuo rakas pieni kiusankappale on syksyn morsian- tuo minun oma pikkusiskoni, jonka kanssa vasta hetki sitten tehtiin lumiukkoja.

Oma pikku-Annani.

Mitä luulette montako kertaa kuuntelen tuon laulunpätkän ennen kuin kyllästyn tai patteri loppuu.. Taianomaista iltaa kaikille, minä uppoan nyt hetkeksi tuon ihanan Joulu-lehden maailmaan!

PB272734


Posted in and tagged , by NOORA.