ARKEA, 18/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Tämä tunnelmallinen kuva korvapuustin kera on otettu toukokuun alkupäivinä, eräänä keskiviikkona, iltakuuden aikaan.Olin ilta-ajelulla yhdessä vanhempieni kanssa, kun päätimme piipahtaa extempore matkamme varrelle osuneeseen Kahvila Siiriin iltakahville. Olin käynyt Siirissä aiemminkin, ja kertonut teillekin tuosta hurmaavasta kahvilabongauksestani, mutta vanhempani eivät siellä olleet vielä käyneet. Kun kerroin heille paikan suussasulavista korvapuusteista, oli iltakahvipaikkamme päätetty hetkessä!Lempäälässä sijaitseva Kahvila Siiri on yksi ihastuttavimmista paikoista, joissa olen kahvia hörppinyt. Vesistön vieressä sijaitseva huvila kätkee sisälleen aarteita ja toinen toistaan hurmaavampia huoneita, joista jokainen on sisustettu niin kauniisti. Korvapuustit ovat her-kul-li-si-a ja tunnelma aina lempeä. Kas tässä täydellinen miljöö kesäisen roadtripin määränpääksi!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.