KUVAT, JOTKA MILTEI JÄIVÄT JULKAISEMATTA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Pidän näistä kuvista. Niissä on hurmaava, syksyinen värimaailma ja asu, jonka sisuksissa nautin olostani kovasti. Kuvat on otettu jonakin syyskuisena päivänä, jolloin pysäytimme auton kauniiseen miljööseen ja Matti ikuisti syksykuvat muistikortille talteen. Kuvien ottamiseen meni viitisen minuuttia ja matka jatkui radiokanavia vaihdellen, hyvien biisien perässä surffaillen. Tuolloin sitä ajatteli, että seuraavaan kesään olisi jälleen ikuisuus aikaa ja pitkä ja pimeä talvi tuntui ajatuksena melko raskaalta. Takana oli kesä, joka sisälsi paljon suruja. Ennen kuin ehdin julkaista näitä kuvia blogiini, maisema peittyikin jo harmaan talven alle, puut pudottivat viimeisetkin lehtensä ja kuvat jäivät julkaisematta. Ne unohtuivat muistikortille.

Kuvaan tuhansittain ruutuja kameralleni kuukausittain. Voittekin siis kuvitella millainen työmaa on tyhjennellä muistikorteilta pois niitä otoksia, jotka on jo tallentanut koneelle tai jotka voi suoraan siirtää roskakoriin. Tänään tartuin tuohon urakkaan ja samalla nämä kuvat tulivat minua vastaan. Vaikka kuvissa ilme on kireä ja vähän tekohymyinenkin mielessä vellovien huolien vuoksi, ajattelin, että ripaus syksyä näin uuden ja vasta alkavan kesän kynnyksellä sopisi blogiini täydellisesti. Pitkän ja pimeän talven jälkeen paistaa taas aurinko ja olo on innostuneen odottava ja onnellinen – mitä kaikkea tällä kesällä onkaan meille tarjota!


Korvakorut: Uhana Design //*saatu
Neulemekko: Uhana Design
Kengät: Palmroth //*saatu


Ette uskokaan kuinka monta syys- ja talvipäivää vietin tuon mekon uumenissa. Sain mekon  joululahjaksi Matilta parisen vuotta sitten ja valitsin sen mekkorekiltä ylleni aina silloin, kun en tiennyt mitä heittäisin arkiaamuna päälleni. Kuten näkyy, tuosta kaunokaisesta sai myös äärimmäisen juhlavan, asustamalla sen isoin korviksin ja kampaamalla kutrit tiukalle nutturalle. Ja nuo kengät, kuten tiedätte, tämä Palmrothfani-87 ei juuri muita talvella käyttänytkään.

Nyt jatkan urakkaani muistikorttien tyhjentämisen parissa. Ties mitä kuvamuistoja päivä vielä tuokaan tullessaan. Lempeää helatorstaita kaikille.


Posted in muoti and tagged by NOORA.