KEVÄTTÄ ILMASSA – ASIOITA, JOITA ODOTAN TOUKOKUULTA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Ilmassa tuoksuu kevät, puut ovat näillä näppäimillä hiirenkorvilla ja valkoiset lenkkarit kurastuvat alta aikayksikön kävelylenkillä. Se on kevät nyt ja jos totta puhutaan, itse alan aistia olossani jo kesäfiiliksiäkin. Kurkataanpa kuitenkin ensin miltä toukokuuni näyttää – näitä toukokuun tähtihetkiä odotan jo nimittäin kuumeisesti!

Toukokuun tähtihetkiin tulee ehdottomasti kuulumaan MM-lätkä livenä! Vaikka jääkiekkoa olen koko elämäni seurannutkin, unelmani on ollut aina päästä katsomaan MM-kisoja livenä ja vihdoin, tänä keväänä, se tapahtuu. Tuntuu hurjan spesiaalilta toteuttaa tämä unelma nimenomaan rakkaassa kotikaupungissani ja odotan jo innolla tulevaa lauantaita, kun kiekko tippuu jäähän ja pääsen mukaan leijonahuumaan.

Olen jo useampaan otteeseen voivotellut sitä, että en tajunnut varata yhtä kesälomaviikkoa jo toukokuulle. Olisi ollut mainio idis lepäillä pois pitkän ja kiireisen talven univelat ja startata kesä sitten uudella energialla. Noh, ensi vuonna otetaan sitten tämä idea toteutukseen ja tänä keväänä yritetään pitää kalenteri töistä puhtaana aina viikonloppuisin. Ei se kesälomakaan onneksi enää kovin kaukana ole!

Rivitalokodin myötä minusta kuoriutui esiin todellinen kesäkukkafani ja olenkin jo tehnyt tarkkoja suunnitelmia siitä, mitä kesäkukkia ruukkuihin tänä vuonna hankitaan. YRITÄN kuitenkin malttaa mieleni ja tehdä hankintoja vasta kesäkuun puolella. Ei olisi ensimmäinen kerta, kun takatalvi yllättää toukokuussa ja meikäläinen joutuisi hankkimaan kesäkukkaset tuplana! Siispä tyydyn toistaiseksi orvokkeihin ja ihastelen maasta esiin ponnahtelevia tulppaaneita.


Takki: Aarrelabel
Trikoot: Aim’n Sports
Aurinkolasit: Shadeshares //*saatu
Tennarit: NLY Shoes


Toukokuun kalenteriin on kirjattuna myös aivan ihania kuvauskeikkoja ja työprojekteja. Toistan itseäni, mutta kuvaushommat lataavat akkujani ja nautin niistä niin paljon, että niiden saralla en halua edes pitää kesälomaa. Kesä on kuvaajalle parasta aikaa; ne kultaiset auringonlaskut, lämpimät kesäillat ja vihreänä hehkuva luonto kun ovat unelmaolosuhteita kuviin kuin kuviin!

Odotan jo innolla myös kesämekkoaikaa. Rekeilläni roikkuu toinen toistaan ihanampia kesämekkoja, mutta lämpötilat eivät ole vielä olleet niiden käytölle otolliset. Sääkartat lupailevat jo onneksi sellaisia lukemia, että pian leggarit saa unohtaa kotiin ja suunnata helmat hulmuten kevätmenoihin.

Vastaavatko teidän toukokuunne kalenterimerkinnät omiani? ♥_<3


Posted in muoti and tagged by NOORA.