KEVÄTNORPAN FIILISTELYT

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


Leggarit: Aim’n Sports
Huppari: Billebeino
Takki: Nosh X Sasta //*saatu 2022
Tennarit: NLY Shoes


Pääsiäisen lomapäivät sekoittivat sisäisen kalenterini. Olin jo toivottelemassa teille hyvää tiistaita, kunnes alkoi tuntua siltä, että toivottelin teille tiistaitervehdyksiä jo eilen. Siispä erinomaista keskiviikkoa – joko päivän suunnitelmat ovat selvillä?

Minä nappaan juuri kameralaukkuni olalle ja suuntaan päivän ensimmäisiin kuvauksiin. Herään keskiviikkoisin poikkeuksetta aina ennen herätyskellon soittoa, innoissani tulevasta päivästä kuvauksineen. Kuvaaminen on minulle niin rakasta puuhaa, että sen lisäksi, että keskiviikkoisin lataan kamerani akkuja kerran jos toisenkin, omatkin akkuni latautuvat samalla. Tämä viikko onkin poikkeuksellisen täynnä näitä kuvaajan onnenhetkiä. Kuvaukset starttasivat maanantaina, tänään jatketaan ja perjantainakin on keikkaa luvassa. Fiilistelen myös sitä, että pääsen kuvaamaan niin laajasti eri tilanteita – saman viikon sisälle mahtuu niin newborn- kuin tuote- ja henkilöstökuvauksiakin! Padappappappaa I’m lovin it ja sitä rataa.

Sen lisäksi, että kalenterini on töiden puolesta täynnä keväisiä juttuja, myös ulkosalla alkaa vihdoin näyttää siltä kuin siellä huhtikuun puolenvälin jälkeen toivoisikin näyttävän. Tällä viikolla olen ihastellut jo maasta esiin pinnisteleviä kevätkukkia (ja saanut jo pörriäisen puremankin!) ja näyttäisi siltä, että pihapuumme linnunpönttökin on löytänyt asukkaan. Nenää kutittaa jatkuvasti ympärillä pöllyävä katupöly ja untuvavaatteet on siirretty pois eteiskaapin parhailta paikoilta. Avantouinti alkaa olla todellinen extreme-laji, kun aurinko lämmittää kroppaa laiturille kipitellessä niin, että vesi tuntuukin sitten erityisen kylmältä ja putipuhtaiksi pestyt valkoiset lenkkarit ovat jo saaneet ylleen kurakuorrutteen.

Se on kevät nyt!

Ja näin todetessani varaudun jo siihen, että kuvauskeikalta takaisin saapuessani voin bussin ikkunasta ihastella kauniita, rätin kokoisia maahan leijailevia räntähiutaleita.

Reipasta päivää kaikille!


Posted in muoti and tagged by NOORA.