PÄÄSIÄISENI MUN

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


Pusero & housut: Uhana Design


// SUKLAAMUNAT // Pääsiäinen ilman suklaamunia on kuin.. Noh, pääsiäinen ilman suklaamunia. Kukapa ei rakastaisi sitä hetkeä, kun korkkaa Kinderin yllätysboksin löytääkseen sieltä sata ja yksi koottavaa osaa, joiden kokoaminen kiristää hermoja ja lopulta huomaat liimanneesi kootun ajoneuvon kylkeen tarrat väärinpäin. Mutta kivaahan se on! Kinderit ovat edelleen suosikkejani, mutta pakko myöntää, että nykypäivänä arvostan myös esimerkiksi moussemunia, jotka vievät makean nälän hetkessä.

// KOTOILU // Teen tänäkin pääsiäisenä jonkin verran kuvauksia, mutta kirjoitin jo aikoja sitten yhden pääsiäispäivän kohdalle ”Älä sovi tälle päivälle mitään!”. Tuo päivä on varattu pitkälle aamupalalle, kävelylenkille, avantouinnille, päiväunille ja leffahetkelle popcornkulhon kera.

// JÄÄKIEKKO // Meille ilveskissoille on suuri ilo, että lätkämatsit edelleen jatkuvat ja pääsiäispeliin on jo lippu hankittuna. Eri asia on, uskallanko saapua paikan päälle; jo pelkästään kotikatsomossa on syke noussut niin korkealle pelejä katsoessa ja paikan päällä meininki on taatusti tuotakin hurjempaa. Uuden areenan näkeminen kylläkin houkuttaisi!

// YSTÄVÄT // Pääsiäiselle on sovittu treffit jo parinkin ystävän kanssa. Tarkoituksena on viettää rennosti aikaa yhdessä ja vaihtaa ajan kanssa kuulumisia. Ja syödä vaikkapa samalla suklaamunia. Mitäpä muuta sitä ystävien kanssa vietettyihin hetkiin edes pääsiäisenä kaipaisi. Okei, ehkä mämmiä vähän!

// IKKUNOIDEN PESU // Jep, pääsiäisen pitkälle viikonlopulle on myös varattu aikaa tälle kotityölle, joka ei kuulu suosikkeihini. Matti asteli kotiin eräänä päivänä Kärcherin kera, joten eiköhän homma suju kuitenkin melko mallikkaasti. Kunhan vaan ensin pääsisi alkuun..

// EX TEMPORE-JUTUT // Parhaat jutut tapahtuvat monesti suunnittelematta ja toivonkin, että tämäkin pääsiäinen tuo mukanaan mukavia juttuja, joita ei edes alunperin osannut odottaa. Viime vuoden pääsiäisen kohokohta oli blogikirjoitukseni perusteella terassikahvit auringossa — se kuulostaa erinomaiselta!

Herkullisen hurmaavaa ja rentouttavaa pääsiäistä kaikille. ♥_<3


Posted in muoti and tagged by NOORA.