KEVÄTBONGAILUA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Maaliskuun puoliväli on ohitettu. Kevätbongailun voi siis aloittaa. Keväänmerkit ovat täällä.

Kun aamun pikkupakkasilla pukeutuu untuvatakkiin, siihen samaan, jota on käyttänyt myös sydäntalven pakkasilla, voi olla varma siitä, että iltapäivällä kotiin palatessaan hikeä pukkaa.

Kodin pihapuiden linnunpöntöissä ovat asuntonäytöt alkaneet. Yksi jos toinenkin lintunen on käynyt kurkkimassa pönttöihimme. Jännittävää nähdä, kenen tarjous voittaa kevään kuumimman asuntokaupan.

Mekot on kaivettu mekkorekin syövereistä käden ulottuville. Vaikka kuinka aina talven alkaessa päätänkin käyttää mekkoja talvellakin, harvemmin mekkoa heitän kuitenkaan talvikuukausien aikana ylleni. Maaliskuu tekee tässäkin asiassa muutoksen.


Neule // Uhana Design (*proto)
Mekko // Uhana Design
Korvakorut // Crazy Granny Designs (*saatu)


Avantoon pulahtaminen tuntuu erityisen viileältä elämykseltä! Huomaan avannossa käymisen ilman saunaa olevan itselleni helpompaa, kun ulkona on pakkasta. Kun aurinko lämmittää ihoa laiturilla ennen pulahdusta, tuntuu vesi jää-tä-vän kylmältä.

Terassillemme on sulanut jo mainio pieni alue kevätkahvittelua varten. Voisikohan grillin jo raahata terdelle vai peittyisikö se vielä takatalven alle?

Joko keväänmerkkejä on ilmoilla ruutujen toisella puolella?


Posted in muoti and tagged by NOORA.