ARKEA, 9/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Tämä iloinen kuva on otettu maaliskuun ensimmäisenä sunnuntaina, 6.3., päivän käännyttyä jo iltapäivän puolelle.

Kävimme reippailemassa Näsijärven Niihamanselällä jäitä pitkin. Kävelimme porukalla Lassinlinnalle asti. Lassinlinna on pieni saari Näsijärvellä, jonka kivilohkareen sisältä löytyy jopa pieni luola, jonne kesällä on helppo päästä sisään. Retkipäivä ikuistettiin tietysti moniin kuviin.

Tämä sisareni ottama otos taitaa olla tämän vuoden lempparikaverikuvani! Pikkumimmi on mainiota ulkoiluseuraa ja hänen kanssaan retki kului leppoisasti vastaan tulevia koiria ihastellen. Olimme jopa sattumalta pukeutuneet siskontytön kanssa tiimiasuihin. Jäällä kävely on yksi kevättalven lempparipuuhistani. Matkan varrella pääsee näkemään maisemia, jotka muuten saattaisivat jäädä kokonaan näkemättä ja tasaisella pinnalla kulkee huomaamattaankin kevyesti pidemmänkin lenkin. Auringon paistellessa puuha on parhaimmillaan. Mutta muistattehan, varovaisesti liikenteeseen, kulje aina vain alueilla, joissa jää on tarpeeksi paksua.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.