HELMIKUUN HARMAITA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Kas tässä helmikuun harmaita. Asussa, joka on ollut ylläni lukuisia kertoja talven aikana.

Kuinka rakastankaan tuota Noshin merinovillapaitaa, jonka sain käyttööni viime vuonna yhteistyömme tiimoilta; se on juuri sellainen vaate, jonka heitän ylleni aina, kun ”vaatekaapistani ei löydy mitään päällepantavaa”. Se on ikään kuin asukriisieni luottopakki, johon voi turvautua niin toimistopukeutumisessa kuin hengailusunnuntaisinkin. Käy kaveriksi leggareille, farkuille, mekoille ja hameille. Ja on kaiken kukkuraksi hurmaavan harmaa.

Herttaisen harmaita otuksia pörrää myös sukissani. Ostin ensimmäiset merinokenkäsukkani Sidosteelta viime syksynä, sen jälkeen en juuri muita ole käyttänytkään. Koirasukat ovat vilukissan unelma, ja ne sujahtavat täydellisesti niin lenkkareihin kuin talvikenkiinkin. Luistimissa ja monoissa ne ovat erityisen hyvät, pitävät jalat lämpiminä, mutta eivät hiosta. Sidosteella on muuten käynnissä nyt aivan ihana ystävänpäiväkamppis; kun tilaat ystävällesi sukat ystävänpäivävalikoimasta, ne toimitetaan perille boksissa söpön tarran kera – täältä löydät lisää infoa!

Jos näkisitte silmieni edessä juuri nyt avautuvan maiseman, huomaisitte, että se on kaikkea muuta kuin harmaa. Vanha, pieni ja harmaa sohvamme lähti toisaalle viime viikolla ja uusi upean muhkea pötköttelypaikka kannettiin kotiin. Se on kotimme uusi väriläiskä. Tämän päivän agendaan kuuluu kotikuvien ottaminen ja pian, hyvin pian, pääsen näyttämään teille uuden sisustuksemme.

Hurmaavaa helmikuista päivää.


Posted in muoti and tagged by NOORA.