ELÄMÄNI ENSIMMÄINEN DIY-HAVUKRANSSI – KUINKA ONNISTUIN?

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

// TARVIKKEET HAVUKRANSSIA VARTEN SAATU FAB’ISTA. //

havukranssi ohjehavukranssi ohje

Sain muutama päivä sitten aivan uskomattoman ihanaa postia. Helsingistä matkaan lähtenyt paketti sisälsi nimittäin tarvikkeet oman, uniikin, havukranssin tekemiseen. Olen sosiaalisen median ja valokuvaustöitteni kautta tutustunut pääkaupunkiseudulla vaikuttavaan, hurjan taitavaan ja ihanaan naiseen, joka halusi muistaa minua tällä DIY-havukranssisetillä. FAB’in Riia on monitaituri; olen istahtanut hänen penkkiinsä monesti meikattavaksi, mutta sen lisäksi Riian käsissä syntyy upeita kukka-asetelmia ja kampauksiakin. Otin siis lähetyksen ilolla vastaan – juuri tällainen näpertely tuo joulumielen ja onnistuessaan siitä seuraa jopa hurjan ihana joulukranssi oveen!

Kranssisetin voi tilata itselleen (tai mikseipä vaikka ystävälleen ylläriksi!) suoraan Riialta (yhteydessä voi olla esim. Instagramin kautta –> @fabriiak ) ja noudettuna liikkeestä sen hinta on 45 euroa. Setti sisältää kranssirenkaan, juuttinauhaa, sidontalankaa, materiaalit, kirjallisen ohjeen sekä lisäksi linkin videoon, jossa kranssintekoa opetetaan vaihe vaiheelta. Eli kaiken, mitä kranssin tekoon tarvitset! Setin postittaminenkin siis onnistuu, jolloin hintaan lisätään postikulut. Materiaalit olivat säilyneet paketissa matkan ajan erinomaisesti. Toki paketti kannattaa noutaa heti sen saavuttua Postista. Havut, eukalyptuksen oksat ja harsokukat ovat erinomaista materiaalia kranssiin, sillä kuivuessaankin ne näyttävät hurjan kauniilta ja säilyttävät sävynsä.

Mutta sitten hommiin, kuinka tehdä havukranssi – katsotaanpa kuinka elämäni ensimmäinen havukranssi onnistui!

fabriia k kukkakauppa

Olen vähän sitä mieltä, että havukransseissa enemmän on enemmän ja päätinkin käyttää kranssissani kaikkia mukana tulleita materiaaleja. Suunnittelin etukäteen mihin kohtaan kranssia mitäkin tulisi ja leikin rohkeasti vihreän eri sävyillä. Harsokukkaa piilottelin eukalyptuksen lehtien väliin ja annoin havujen ja muiden kasvien muodostaa rennon, mutta harkitun kokonaisuuden kranssirenkaan ympärille. Riian ja Noora Bom Photographyn toteuttaman videon avulla, kranssin tekeminen oli vaihe vaiheelta yksinkertaista ja omaa luovuuttaan pääsi käyttämään juuri niin paljon kuin halusi. Vietin kranssin parissa niin rentouttavan parituntisen, että saatoin jopa vähän koukuttua näiden tekemiseen.

Ja lopputulos, noh, vaikka itse sanonkin, olen toteutukseeni hyvin tyytyväinen. Kranssi löysi paikkansa ulko-ovestamme ja tuo hymyn huulille joka kerta ovesta kulkiessani. Ite tein, aika siistiä.


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.