PAPPARAISEN PARTYT

Niistä tulee vuosien varrella niin kovin rakkaita. Niistä tulee ystäviä, lohduttajia, myötäeläjiä, personal trainereita, seuranpitäjiä ja ennen kaikkea, niistä tulee tärkeitä.

Koiraihmiset tietävät taatusti mistä puhun. Te tiedätte sen kuinka vilpittömän onnellisena koira kipittää teitä vastaan ulko-ovelle, te tiedätte kuinka suuri huoli sisintä kaivaa, kun koirakaveri sairastaa ja tiedätte kuinka paljon toisinaan kismittää lähteä toverin kera lenkille, kun taivaalta sataa vettä kuin sen kuuluisan Esterin pyllystä. Te tiedätte kuinka paljon pelottaa tuon rakkaan ystävän menettäminen ja tiedätte kuinka paljon koira tuo myös iloa elämäänne.

Ja viimeistään koirakaverin napakymppiä juhlittaessa, te ette mieti hetkeäkään tekisittekö sille synttärikakun. Totta kai te teette. Sekin tekisi teille jos vain suinkin osaisi.

Tuo postauksen alussa näkynyt pieni pörröinen kiinanharjakoiran pentu täytti siis eilen 10 vuotta ja sen kunniaksi koko lähipiirin lauma kokoontui onnittelemaan Eetua. Minä päätin väkertää pienen kakun synttärisankarin kunniaksi ja sanonpahan vaan, että näin _erikoisista_ aineksista ei vielä koskaan ennen ole tullut kakkua väännettyä. Possukiusaus toimi kakkupohjana ja palaset pysyivät erinomaisesti paikoillaan, kun väliin laittoi hieman mehevää Cesaria. Päälle ripottelin muutaman spesiaalinamun ja tottahan toki koko komeus piti kruunata Ikean lempparihiirellä ja kakkapussirullilla.

Maistuis varmaan sullekin?

Kynttilä paloi kakun päällä vain hetken onnea tuomassa, sen jälkeen kakku pistettiin neljään osaan, jotta jokainen koiruus, Igor, Uljas, Eppu ja Eetu, saisivat siitä oman palasensa. Siskoni Instagram-tililtä löytyy video, josta näette millaisen vastaanoton kakkuni sai. Spesiaalipäivän kunniaksi koirajengi pääsi herkuttelemaan oikein pöydän ääressä.. Sitä ei kyllä oteta tavaksi.

Toivon Eetulle onnellisia eläkepäiviä ja pitkää ikää; villi poikalaumamme tarvitsee jatkossakin viisaan ja vanhan papparaisen ohjeistusta ja kurinpitoa. Olisi myös hauska kuulla millaisia ja minkäikäisiä karvakorvia ruudun toiselta puolen löytyy, onko jonkun kesää ilahduttamassa pikkuinen koiranpentu vai vähän varttuneempi seniori?

enkku2-1-1-1

Happy Birthday Eetu! This little puppy celebrated his 10th birthday yesterday. Congrats dear grandpa!


Posted in and tagged , by NOORA.