39/52 ARKIKUVA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

// Uusintaensi-illan liput saatu, Tampereen Työväen Teatteri.

MILLOIN? Viime perjantaina, 24. syyskuuta, hieman ennen iltaseitsemää.

MISSÄ? Tampereen Työväen Teatterin Suuren näyttämön katsomossa, rivillä numero 11. Ja pukukoodina tietysti : WEAR YOUR BEST SHOES!

MITÄ? Oi miten hyvältä se tuntuikaan! Se, että kulkee läpi lämpiön, morjestelee tutuille, etsii katsomosta oman paikkansa ja jää odottamaan valojen himmenemistä. Taustalla kuuluu puheensorinaa, ihmiset tarkistelevat, että kännykät ovat äänettömällä ja jännitys tiivistyy. Pian se alkaa. Voi apua kuinka olinkaan kaivannut teatteriin! Viimeisin teatterimuistoni oli ennen tätä vuoden takaa näistä samaisista tunnelmista. Kinky Bootsin ensi-iltaa olin jo tuolloin odottanut innokkaasti ja nautin viime syksynä musikaalista joka solullani. Viime perjantaina pääsimme äitini kanssa mukaan Kinky Bootsin ReBoot-uusintaensi-iltaan ja liikutuin tästä kaikesta niin, että ensimmäinen onnellisuuden kyynel vierähti poskelleni maskin alla jo ensimmäisen viiden minuutin aikana. Teatterissa mieli lepää ja olo on niin onnellinen. Ja Kinky Boots, siitä voisin puhua ikuisuuden! Kyseessä on musikaali, joka jokaisen pitäisi nähdä ja kokea. Olen melko varma siitä, että Kinky Boots on parasta teatteria, mitä olen koskaan elämässäni nähnyt.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.