KESÄ SALAATTILAUTASELLA – TÄSSÄ ON SALAATTISUOSIKKINI!

CURIOUSER & CURIOUSER | ruoka

vesimeloni salaatti

Helpot, kevyet ja terveelliset ruokareseptit ovat tervetulleita ainakin omaan kesääni grilliherkuttelujen väliin, joten päätinkin jakaa kanssanne ohjeen, jolla olen toteuttanut jo useamman kerran herkullista kesäsalaattia pöytään. Tämä salaatti on helposti muokattavissa omaan makuun sopivaksi, sillä joukkoon on helppo löytää lisää makupalettiin sopivia raaka-aineita! Vesimelonin poisjättämistä en kuitenkaan suosittele; juuri se tekee tästä salaatista oman lempparini.

Leikkaa vesimeloni kuutioiksi ja murenna joukkoon runsaasti fetaa. Heitä joukkoon kourallinen tuoreita herneitä ja sekoita hyvin. Mausta pippurilla ja annostele lautasille. Paista kanafilettä pannulla ja anna kypsän fileen jäähtyä hetki. Viipaloi paloiksi ja aseta salaattiannoksen päälle.

Vink! Ilman kanaa tämä salaatti on myös erinomainen lisuke herkullisille grillipihveille ja toimiipa se mainiosti myös grillimakkaran kaverina. Ja jos mieli tekee pelkkää melonia, suosittelen laittamaan vesimelonin palasiksi jälkkäripöytään tällä tavoin.

Hyvää ruokahalua! Oman lempparikesäsalaattireseptin saa ja pitää jakaa nyt kommenttiboksin puolella, jotta saan vaihtelua lomalounaisiini. Eikä haittaa yhtään jos sekin ohje sisältää vesimelonia. Paaarasta. ♥_<3

kanasalaatti


Posted in ruoka and tagged , by NOORA.