25/52 ARKIKUVA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

MILLOIN? Nämä kesäneidot ikuistettiin viime sunnuntaina, 20. päivä, kun kesäkuu oli huomaamattamme kiitänyt jo yli puolen välin.

MISSÄ? Kesäisen työpäivämme lomassa päätimme ikuistaa samalla ystäväni kanssa kaverikuvan. Edellinen yhteiskuvamme Karoliinan kanssa on otettu vuosia sitten, joten jo oli aikakin tallentaa muistikortille päivitetympi versio.

MITÄ? Näemme Karoliinan kanssa viikoittain ja monesti paiskimme hommiakin yhdessä vähintään kerran viikossa. Olemme pyrkineet siihen, että kesäviikonloppuisin ei kuvaushommia tehtäisi, vaan yhteisiä projekteja viedään eteenpäin arkena, mutta viime sunnuntaina vietimme ihanaa kesäpäivää perheittemme kera yhdessä ja samalla otimme myös töiden kannalta kaiken irti upeasta kesäpäivästä. Kameralle tallentui ihanan aurinkoisia kuvia; valokuvaajana hykertelen onnesta, kun valoisat kesäpäivät mahdollistavat kuvaamisen aamusta iltaan! Onni on löytää itselleen paras ystävä, vielä isompi onni on löytää itselleen ystävä, joka on samalla timanttinen työkaveri.


Posted in muoti and tagged , by NOORA.