KESÄLAHJA MÖKKIVIERAILUA VARTEN – VAIKKAPA JUHANNUKSEKSI!

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

kurpitsa taimi

Hurmaavaa juhannusaaton aamua! Onko edessäsi kyläreissu ystävien mökille ja tuliaiset puuttuvat vielä? Nappaa tästä helposti toteutettava lahjavinkki talteen ja yllätä ystävät mieluisalla yllärillä.

Monella on mökillään jo valmiiksi paljon tavaraa, joten suosinkin itse lahjoja, jotka pääsevät varmasti hyötykäyttöön. Jos hyvin käy, tästä lahjasta voi olla iloa pidemmäksikin aikaa, ja pääset nauttimaan viemistäsi herkuista itsekin sadonkorjuuaikaan. Tämä lahja toteutuu pienelläkin budjetilla ja sitä voi muokata lahjansaajan mieltymysten mukaiseksi sisältöä vaihtelemalla. Itse paketoin viemisiksi tällä kertaa kaksi jättikurpitsaa (tuleeko muillekin sanasta ”jättikurpitsa” välittömästi mieleen Tuhkimon kärryt?!).

Päällystä kenkä- tai muu vastaava pahvilaatikko kauniilla paperilla sisä- ja ulkopuolelta. Suosittelen taimien kevyttä kastelua ennen reissuun lähtöä, jotta taimet selviävät  automatkasta, joka saattaa juhannusruuhkissa venähtää. Suojaa taimet niiden vaatimalla tavalla kasteltuasi ne. Asettele valitsemasi ruukut kauniisti laatikkoon ja kirjaa mukaan korttiin niiden hoito-ohjeet. Lahjansaaja arvostaa varmasti pientä opastusta, jos kyseessä on vaikkapa lajike, jota ei vielä hänen puutarhassaan kasva! Sujauta laatikkoon ylläriksi pieni kastelukannu, kahvipaketti tai vaikkapa aiheeseen sopivia herkkuja; mikäli päädyt viemään mökkiläisille mansikantaimia, on hauska idea antaa niiden kera rasiallinen mansikoita (..taimien satoa kun joutuu hetken odottelemaan!;).

Vink! Mikäli et löydä matkan varrelta avoinna olevaa taimitarhaa, idea on toteutettavissa myös vaikkapa marketin ruusukimpulla – tällöin korttiin kannattaa kirjata ohjeet siitä, kuinka ruusukimppu pysyy parhaiten virkeänä pitkään!

Turvallisia juhannuskilometrejä teille, jotka suuntaatte vielä tien päälle kohti juhannusmääränpäitänne. Ajelkaahan varovasti!


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.