JUHANNUSMORO

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

*Kuvissa näkyvät korvakorut saatu: Weecos/ Design by Kieto.

Kilistelimme eilen ilta-auringossa juhannukselle ja uudelle kodille pihassamme, ja päivittelimme samalla yhteen ääneen sitä kuinka unohtumaton ja odottamaton juhannus tämä on ollutkaan. Unelmakoti löytyi niin yhtäkkiä keväällä, että viimeiset kuukaudet ovat menneet epäuskoisina muuttoa odotellessa. Ja vihdoin, eilen, jokainen viidestäkymmenestä muuttolaatikosta oli purettu ja juhannus alkoi hymyssä suin. Lopulta siinä taisi onnellisuuden humussa mennä parikin lasia skumppaa. Juhlanpaikka kerta kaikkiaan!

Toivottavasti teilläkin on ollut hyvä juhannus. Juuri sellainen kuin olet itse toivonut, olet sitten bailannut festareilla, kököttänyt kotisohvalla leffamaratonin parissa tai katsellut laiturinnokasta järvimaisemaa. Juhannus ei ikinä ole kuulunut suosikkijuhliini, mutta tänä vuonna se toden totta tuntui todella erityiseltä. Tänään maisema sen sijaan vaihtuu hieman ja seura ympärillä kasvaa ystävillä. Oikein ihana niinkin. Nyt, kun muutto alkaa olla paketissa (..vanhan asunnon siivousta lukuunottamatta, äh), yritän hieman ehtiä lepäämään ennen kuin kesälomani jo keskiviikkona taas päättyykin. Tämä lyhyt lomapätkä kannatti kuitenkin ”uhrata” muuttoa varten. Työpäivien jälkeen muuttolaatikoiden purkaminen ei olisi ollut herkkua.

Viettäkäähän leppoisa lauantai kukkaseppele kutreillanne!

.. ja koska joku kuitenkin kysyy mistä nuo ihanat lahjaksi saamani korvakorut ovat (minä ainakin kysyisin, ne ovat niiiin kauniit! <3) , kerrottakoon, että Weecos lahjoittaa kaikista myydyistä Weecos for Pride -tuotteista Setalle 1 euron 31.5.-30.6. Tämän lisäksi jokainen kampanjassa mukana oleva designmerkki lahjoittaa myydyistä Weecos for Pride -tuotteistaan vähintään 10 %:a Setan toimintaan. Nämä Design by KIETOn hurmaavat korvakorut kuuluvat myös tuotevalikoimaan! Weecos for Pride -vastuullisuusleiman alta löytyy ympäri vuoden tuotteita, joiden myynnistä lahjoitetaan vähintään 10%:a Setan toimintaan. Käykäähän tutustumassa tuotevalikoimaan!


Posted in muoti and tagged by NOORA.