KUIN SIENIÄ SATEELLA

P8294820 P8294832 P8294828

Olen hipsutellut kotosalla koko viikon yksikseni. Maajussin morsiamen arkeen kun kuuluu pari kertaa vuodessa pidempiä pätkiä, jolloin mies on pellolla ja tällä kertaa satoa lähti korjaamaan myös meidän taloutemme pörröisin otus. Kännykkääni on siis tasaiseen tahtiin kilahdellut kuvia auringossa kylpevistä viljapelloista ja koirasta, joka nuuhkii korvatupsut tuulessa liehuen maalaisilmaa.

Ihan huomaamatta kuukausikin vaihtui tämän viikon aikana syyskuuksi. Matti toi minulle toukokuussa reissultaan tuliaisiksi herkullisen myrkylliset Happy Socksit, mutta tuolloin päätin, että nämä syksysukat korkataan vasta sitten, kun kesä on laitettu pakettiin. Sitten kun. Sitten joskus. Ja niin se ”sitten joskus” tulla tupsahti jo kalenteriini. Oli aika siis ottaa sienisukat käyttöön.

P8294838 P8294812 P8294815 P8294835

Sienisukilla on tullut siis hipsuteltua tämä viikko pitkin tyhjän kodin lattioita. Onneksi jokaiseen päivään on mahtunut niin paljon tekemistä, että en ole vielä ehtinyt kovasti ikävöimään poikiani. Tänään on Epun synttärit. Toivottavasti Matti muistaa leipoa sille kakun.

Ihan hurjaa, että hupsista vaan, Eppukin täyttää jo seitsemän.

enkku2-1-1-1

Welcome September!


Posted in and tagged , by NOORA.