AJATUKSIA KESKELTÄ HUVIPUISTON HULINAA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

särkänniemi elokuu 2020sticky lemon heckles blue

FARKKUSHORTSIT VERO MODA  TENNARIT WILSON
T-PAITA ADIDAS /SECONDHAND  REPPU STICKY LEMON /*SAATU GEFFER

adidas seethrough shirtsärkänniemi elokuuhair two buns

Sillä välin, kun Matti-eno kiisi laitteesta laitteeseen lauantaina lasten kanssa, minä toimin reppuvahtina (..repun vahtiminen on muuten erinomainen tekosyy jättäytyä pois hurjimmista laitteista) ja kirjasin teille tämän poikkeuksellisen kesän huvipuistoajatuksia talteen.

.. miksi 33-vuotiaana pelkkä vuoristoradan katseleminen maanpinnalta saa aikaiseksi huonon olon, kun vasta 20 vuotta sitten niiden kiertäminen oli huvipuistopäivän suurinta hupia.

.. kuinka voi olla mahdollista, että kilpailuhenkinen luonteeni puskee esiin jopa huvipuistopelien äärellä ja huomaan vetäväni herneen nenään, kun jään kakkoseksi pelissä, jossa delfiinit liikkuvat eteenpäin sitä mukaa millaisia pisteitä saan pallojen heittelystä.

.. kuinka sitä nauttiikaan huvipuistossa vietetystä päivästä, kun mitään vastaavaa ohjelmaa ei ole ollut koko kesänä. Repussa painoivat käsidesit ja omat eväät, mutta Särkänniemi sai olon tuntumaan turvalliseksi.

.. kuinkakohan monen kotialbumista löytyy kuva, jossa pikkuruinen tyyppi on ensimmäistä kertaa Possujunassa? Hep, meiltä ainakin!

.. milloin on liian vanha kokoamaan hiuksistaan korvat päälaelle. Päädyin siihen lopputulokseen, että ei koskaan.

.. kuinkakohan monta kerrosta käsiin voi laittaa käsidesiä ennen kuin ne pitää käydä pesemässä. Ja laittaa sen jälkeen lisää käsidesiä.

.. kuinka iloiseksi sitä voi itsekin tulla, kun katselee riemuiten paikasta toiseen kipitteleviä ja kikattelevia lapsia. Ja Mattia, joka kaipasi jokaisen vuoristoradan jälkeen pienen hengähdystauon.

Myönnän, että minua vähän jännitti kuinka turvallisesti päivän huvipuistossa voi viettää. Helpotus oli suuri, kun väkeä ei ollut paljon, laitteisiin ei tarvinnut juurikaan jonotella ja aina löytyi kauempaa penkki, jossa huilata omalla porukalla ja napostella eväitä. Käsidesiä oli joka puolella ja väki noudatti kuuliaisesti ohjeita. Emme olleet alueella kuin muutaman tunnin, ja jo tuossa ajassa lapset ehtivät kiertää kaikki haluamansa laitteet. Koimme sen jälkeen ”turhan” alueella hengailun sijaan paremmaksi vaihtoehdoksi lähteä kotiin nauttimaan kesäpäivästä. Ensin toki nappasin voiton Myyrätällistä. ;)

Ensi kesään Särkänniemi, millainenkohan kesä siitä tulee.

hair two bunssticky lemon reppu


Posted in muoti and tagged by NOORA.