ETEISKÄYTÄVÄN MUODONMUUTOS NOLLABUDJETILLA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

noora nappila kotinoora näppilä koti

Kun kissa on poissa, hiiri tanssii pöydällä ja sitä rataa..

Myönnän aina hieman tylsistyväni yksistäni kotosalla, kun Matti on peltotöissä. Puran tylsistymistäni monesti huonekalujen ja kodin järjestelemiseen, eikä tämäkään puintisyksy tainnut olla poikkeus. Huomaakohan Matti, että eteiskäytävän alue, jossa ei aiemmin ollut mitään, on nyt hyllyn uusi paikka?

Otsikkoon viitaten, tämä muutos tosiaan onneksi toteutui nollabudjetilla, omilla jo olemassa olevilla huonekaluillamme. Ulkoa tultaessa, eteisemme ikään kuin jatkuu pitkällä käytävällä. Käytävästä haarautuu ovi keittiöön ja se on yhteydessä tilaan, jossa on iso ruokapöytämme ja olohuoneemme. Valkoinen seinä on toistaiseksi säilynyt tyhjänä, enkä ole halunnut täyttää aluetta ylimääräisillä huonekaluilla. Makuuhuoneessamme tv-tason virkaa toimittanut hyllykkö oli kuitenkin aikaisempaan sijoituspaikkaansa aivan liian leveä ja yhtäkkiä pääni yläpuolelle syttyi se kuuluisa lamppu. Hylly sopisi täydellisesti olohuoneeseen!

Rakastan hyllyn avoimia seiniä ja sen ilmavuutta, enkä halunnut nytkään täyttää sitä tavaralla. Vain muutama koriste-esine, sellainen, jotka olivat jo olohuoneessa muutenkin, löysivät hyllyiltä paikkansa ja kaivoin esiin samalla myös viime syksyltä säilyneet kynttilät. Marshall sai hyllyn päältä kunniapaikan, samoin yllättävän kauan hengissä säilynyt peikonlehtemme. Makuuhuoneen seinää vasten nojaillut kultakehys sai täytettä siskontyttöni 1,5 v. kuvasta ja tietysti myös toinen kummityttömme pääsi siskoineen kultaiseen kehykseen. Nyt myös aikakauslehdille löytyi nätti paikka ja kokonaisuus yhdistyi olohuoneeseemme viimeistään sen jälkeen, kun laitoin hyllylle Parikan vaaleanpunaisen kenkälaatikon.

Vaikka itse sanonkin – tykkään! Makuuhuone tosin jäi tämän muodonmuutoksen jälkeen melko autioksi, eikä huoneessa tällä hetkellä ole kuin sänky, yöpöydät ja televisio. Haaveissa olisikin ryhtyä maalauspuuhiin ja laittaa sielläkin sisustusta uusiksi, mutta kenties odotan, että maajussini saapuu kotiin ennen kuin enempää _järjestelen_.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.