ARKIKUVA 52/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Tämä nopea kännykkäräpsy on otettu jouluaattona iltakuuden aikaan, kun Pukki oli saanut lahjat jaettua ja valjasti rekensä kohti Korvatunturia.

Missä kuva on otettu? Vietimme aattoiltaa sisareni ja hänen perheensä luona.

Mitä kuva esittää? Hetkeä, jolloin tapasin Joulupukin kymmenien vuosien tauon jälkeen.

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Olin aivan hirvittävän kiitollinen siitä, että pystyimme juhlistamaan aattoa edes oman perheeni kesken, vaikka joulun aikaan emme kaikkia läheisiä pystyneetkään näkemään. Olen myös valtavan kiitollinen siitä, että saan olla osan pienen siskontyttöni elämää näin tiiviisti; se, että sain todistaa tyttösen iloa ja intoa jouluaattona, teki minun jouluni. Aattoilta idyllisessä maalaismaisemassa toi toki myös oman lisänsä aaton tunnelmaan. Ja hei, selfie Pukin (=isäni) kanssa! Tähän kuvaan on täydellistä lopettaa vuoden 2020 Arkikuva-postaussarja.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.