HERÄTEOSTOKSIA KOSMETIIKKAHYLLYILTÄ – HITTEJÄ VAI HUTEJA?

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

Viimeisen vuoden aikana olen löytänyt kosmetiikka- ja kauneusbrändien viidakosta ne omat suosikkini, luottotuotteeni, joiden nimeen voi aina vannoa. Mutta entäpä kun luottotuotteita ei olekaan käden ulottuvilla ja joudut ex tempore-fiiliksillä valitsemaan hyllyltä matkaasi jotakin sellaista, mitä et ole aiemmin testannut – kerran jos toisenkin on valinta mennyt itselläni aivan päin mäntyjä! Valikoimaa on perusmarketeissakin jo valtavasti, ja siksi tuollaisessa sokkelossa onkin monesti vaikea päätyä tekemään juuri niitä oikeita valintoja.

Kuinkas sitten kävikään, kun huomasin unohtaneeni silmämeikinpoistoaineen laukustani reissulle suunnatessani ja entäpä, kun havaitsin keskellä päivää hiusteni kaipaavan pikaista raikastusta ennen palaveriin menoa? Olivatko kosmetiikkaostokseni tuolloin hittejä vai huteja?

Tätä ostosta tehdessäni tiesin jo etukäteen, että mikään tuote ei tulisi korvaamaan käytössäni tällä hetkellä olevaa Guinot’n puhdistusainetta. Olen siihen aivan korviani myöten ihastunut ja kenties juuri siksi valitsin kosmetiikkahyllyltä sokkona tämän tuotteen ostoskoriini sen koon vuoksi. Kyseessä on Garnier Skinactive-sarjan Micellar Cleansing Water in Oil, joka lupaa poistaa tehokkaasti ja hellävaraisesti silmämeikin. Travel size-purnukka saa siis kiitosta koostaan, ja testiinkin se pääsi hätätilanteessa heti.

Mutta. Hyviä ystäviä meistä ei kuitenkaan tullut. Silmämeikin poistaminen vaati melkoista hankausta, mutta meikkipohjan poistamiseen tämä soveltui erinomaisesti. Ripsivärin sai pois parhaiten, kun piti puhdistusaineessa uitettuja vanulappuja aluksi hetken aikaa luomien päällä vaikuttamassa. Tuote siis toimi hyvin ajan kanssa, mutta tällaiseltä hätähousulta meinasi loppua kärsivällisyys. Koosta plussaa, ja koostumuksensakin puolesta pääsee varmasti hätävarana joskus mukaan reissukassiini. Tämä heräteostos siis tuskin jää kuitenkaan käyttämättä. Herkkäihoisena arvostan myös tuotteen hellävaraisuutta, eikä sen käyttö aiheuttanut iholleni hallaa.

Mitä tulee kuivashampoisiin, olen vannoutunut Batisten käyttäjä. Batisten kuivashampoita on lähimarketissamme saatavilla kuitenkin vain yhdessä tuoksussa ja huomaan hyllyjen hupenevan tyhjäksi nopeasti. Siksi olenkin monesti jäänyt ilman! Kun hyllyltä sitten oli yksinkertaisesti eräänä päivänä pakko löytää Batistelle korvaaja, tartuin Schwarzkopfin Fresh it Up-purtiloon, jota muistelin käyttäneeni aiemminkin. Olen ehkä aikojen saatossa tottunut Batisten tehoon tai sitten tämän kuivashampoon koostumus on vaihtunut.  Totesin nimittäin nopeasti, että tuote soveltuu hyvin esim. etuhiuksien virkistämiseen, mutta muualta se ei juurikaan taikonut hiuksiini lisää tuuheutta.

Tämä tuote saa minulta kuitenkin paljon kiitosta. Hinta on kohtuullinen ja sarjassa on useita eri versioita. Saatoin siis vain valita yksilön, joka ei ollut omille hiuksilleni se oikea! Tuoksu on kuitenkin raikas ja pikafreesaukseen tämä soveltui erinomaisesti. Suihkepullo ei missään nimessä siis jää hyllylle pölyyntymään, vaan tulee taatusti käytettyä loppuun. Vaihtelu virkistää, niin hiuksia kuin mieltäkin.

Minkä tuotteen ostit itse kosmetiikkahyllyltä heräteostoksena viimeksi ja oliko hankintasi hitti vai huti?


Posted in kauneus and tagged , by NOORA.