TUULAHDUS LAPSUUDESTA – NÄMÄ KASSIT TEKEVÄT COMEBACKIN!

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Instastoryssä tekemäni kyselyn perusteella tekin muistatte nämä kassit!

Kiikutin oman trendikkään muovisen verkkokassini kaupan kassalle Prismassa heti sen nähtyäni. Sen lisäksi, että sain pakattua saman tien sen uumeniin kauppaostokseni, tiesin jo väriä valitessani, että tämä kassi olallani tulen kesällä suuntaamaan monen monta kertaa rannalle. Kauppakassina tämä tuulahdus lapsuudesta on erinomainen ja mielestäni se on jopa käsilaukkuna aika hauskannäköinen. Tavoistani poiketen päätin kuitenkin valita väriltään melko maltillisen vaihtoehdon; tosin pinkki tai keltainen veska olisi ollut kesäasun todellinen katseenvangitsija!

Eilen bongasin nämä samaiset kassit uudestaan, kun saavuin Riannon Showroomille Mediapäivään. Juttelin Prisman edustajan kanssa (, jolla myös oli pienenä ollut samanlainen laukku! <3) ja yhdessä tuumin totesimme, että tuo jos mikä on kesälookien musthave. Hintakin on varsin kohtuullinen, hauskan kesäkassin saa itselleen nimittäin alle kymmenen euron hintaan.

Pakko kysyä vielä tähän loppuun, oliks sullakin tämmöinen?

Ihanaa aurinkoa ja lämpöistä mieltä äitienpäiväviikonloppuun!


Posted in muoti and tagged by NOORA.