KEVÄÄN AURINKOINEN SUOSIKKI : TIMANTTISTA AURINKOSUOJAA

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

*Guinot Sun Logic Age Sun Sensitive-voide ja Hydra Peeling-hoito saatu blogin kautta.

Yhteistyömme Kahdeksas Aisti-kauneushoitolan kanssa on jatkunut myös keväällä, enkä voisi olla kiitollisempi Sannalle kullanarvoisista ihonhoitoon liittyvistä neuvoista ja opastuksesta sekä tuotesuosituksista. On ollut helppo luottaa ammattilaiseen, jonka tuotesuosituksistakin jokainen on räätälöity minua ja herkästi reagoivaa ihoani ajatellen. Unohtamatta niitä hetkiä, kun kasvohoidon jälkeen kasvojeni iho on hetkessä muuttunut huonovointisesta hyvää oloa hehkuvaksi ja kosteutetuksi.

Viimeksi Sanna pelasti kuivahtaneen ja väsähtäneen ihoni pitkän flunssan jälkeen ja oikein valitun hoidon ansiosta, jo yksi hoitokerta teki ihmeitä. Sanna oli niin kultainen, että räätälöi tuosta samaisesta Guinot-hoidosta lukijoilleni myös lukijatarjouksen. Hydra Peeling-hoito on ihoa uudistava kuorintahoito, joka kirkastaa ihoa hetkessä. Itse laiminlyön ihonhoidossa nimenomaan kuorintaa ja vasta Sanna on saanut minut ymmärtämään kuinka tärkeää se on. Erikoiskuorinnan (joka soveltuu myös herkälle iholle), uudistavan hieronnan ja viilentävän tehonaamion jälkeen vaikutukset huomaa välittömästi. Hoito maksaa normaalisti 89 euroa, mutta teille rakkaat lukijani, hinta on 69 euroa. Muistattehan vain aikaa varatessanne kertoa lisätiedoissa bonganneenne tarjouksen blogistani.

Sen lisäksi, että olen jäänyt aivan koukkuun Sannan minulle vinkkaamaan kasvoveteen, olen löytänyt päivittäiseen käyttöön myös ihastuttavan puhdistusvaahdon. Nyt auringolta suojautumisen tullessa ajankohtaisemmaksi asiaksi, olen löytänyt Guinot’n valikoimasta myös monia laadukkaita ja luotettavia aurinkotuotteita. Suursuosikikseni on noussut tämä Sun Logic-sarjan pieni tuubi, jossa on hurjasti poweria. Aurinkobalsami (SPF 50+) sopii eritoten ihon herkille alueille kuten hartioille, nenään, poskiin ja huultenympärysiholle ja tarjoaa UVA/UVB-suojan lisäksi suojaa myös siniseltä valolta. Tuubi on pienikokoinen, mutta sisältö sitäkin riittoisampaa. Voidetta on myös helppo annostella ja kuten muutkin käyttämäni Guinot-tuotteet, myös tämä voide on soveltunut erinomaisesti herkälle iholleni. Matti laittoi tämän tuotteen testiin Barcelonan kuuman auringon alla, ja normaalisti herkästi auringossa palava mies, palasi kotiin vain kauniin päivetyksen kera.

Nyt siis rohkeasti yhteyttä Sannaan, jos kasvot kaipaavat heleyttä ja hyvinvointia vaikkapa kesän juhlakautta ajatellen! Sanna ohjeistaa sinut taatusti oikeiden tuotteiden pariin ja saa tuloksia aikaan, kun istahdat hänen hoitotuoliinsa. Olisinpa tutustunut Sannaan ja Guinot’iin jo vuosia sitten – olisin välttynyt monilta hutiostoksilta ja iho-ongelmien pähkäilyiltä!


Posted in kauneus and tagged , by NOORA.