MILLÄ MIELIN KOHTI KESÄÄ?

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


NEULE MONKI  MEKKO KAPPAHL  SUKKAHOUSUT AARRE\WOMAN /*saatu  DONITSI GAUHAR  TENNARIT FILA


Hyvillä, kiitos kysymästä.

Tuleva kesä tulee olemaan ainutlaatuinen. En harrasta juurikaan etukäteen suunnittelemista, mutta toivon koko sydämeni pohjasta, että kesä tulee olemaan rauhallinen ja unohtumaton. Uusi koti on kaikkea sitä, mitä olen ehtinyt toivoa jo pitkään ja olen huomannut kevään aikana kaipaavani aivan valtavasti pientä maisemanvaihdosta, isoa elämänmuutostakin jopa. Kun arki alkaa kulkea päivä toisensa jälkeen sitä samaa vanhaa rataansa, alkaa tällainen vaihtelua kaipaava luonne pitkästyä. Siksi uusi koti löytyikin juuri oikeaan aikaan. Olemme olleet onnellisia nykyisessä kodissamme ja viihtyneet siellä hyvin, mutta uusi koti tuo mukanaan niin paljon, että jätän hyvillä mielin hyvästit nykyiselle kodillemme. Aika aikansa kutakin. Kaiken kukkuraksi tällä kertaa se uusi koti tulee olemaan ihan oma. Ihan ikioma. ”Tuntuupa aikuiselta”, totesi Matti, kun istahdimme autoon käytyämme allekirjoittamassa kauppakirjat. Niin tuntuu ja kuinka hienoa, että olemme jo kymmenen vuotta kasvaneet yhdessä nuorista aikuisiksi. Nyt kohti uusia seikkailuja kultaseni!

Ja ehei, kaupunkilaishiiri ei ole muuttamassa maalle, vaikka postauksen kuvasarja sellaista saattaisikin vihjata.

Kesä tuo toivottavasti paljon muutakin mukavaa tullessaan. Haluaisin vähän seikkaillakin ja tehdä ainakin muutaman ex tempore-roadtripin. Kuvauskeikkoja on luvassa monta, niitäkin toki odotan, mutta tärkeää on löytää aikaa myös lomailulle. Ensimmäinen kesälomapätkä kulunee muuttopuuhissa, mutta loput jätetään takataskuun niitä hetkiä varten, kun voi köllähtää hyvillä mielin riippukeinun pohjalle. Vuodet ovat opettaneet, että ei se nuorikaan aina jaksa, vaan välillä on aivan pakko hengitellä syvään ja keskittyä hetkeen. Toivon lämpöä ja aurinkoa, en kuitenkaan liiallisia helteitä ja haluan pitää vesijuoksuvyötäni autonperässä, jotta aina jokaisen sopivan lammikon osuessa kohdalle, pääsen jatkamaan viime kesänä aloittamaani harrastusta.

Kesämekot on kaivettu kaapista esiin, tosin ne kaipaavat kaverikseen vielä neulepaitaa, ja puutkin ovat vaihtaneet reilun viikon aikana kesävaatteet ylleen. Tästä se kesän odottaminen voi virallisesti alkaa. Minä ja suuret suunnitelmani olemme valmiita.


Posted in muoti and tagged by NOORA.