TOP3: TAMMIKUUN TIMANTTISET TUOTTEET

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

Tammikuussa hellittiin ihoa extrahyvin. Kylmä vuodenaika tuo mukanaan hirvittävästi uusia haasteita ihonhoidon saralle ja olen niin kiitollinen siitä, että ennen kylmintä pakkasjaksoa sain loistavat opit ja tuotteet kotihoitoa varten Guinot-asiantuntijalta Sannalta. Ihoni oli vuodenvaihteessa huonossa kunnossa, kuiva kuin korppu ja kovat pakkaset olisivat taatusti tehneet sille lisää hallaa. Nyt minulla oli täydelliset työkalut pakkasen selättämiseen enkä muista koska kasvojeni iho olisi ollut yhtä hyvinvoiva ja kosteutettu talviaikaan kuin nyt. Käyhän siis ensitöiksesi tsekkaamassa postaukseni Guinot’sta – näillä aarteilla sain kasvojeni ihon kuntoon Sannan avustuksella!

Mutta muitakin suosikkeja löytyi  vuoden ensimmäisen kuukauden varrelta. TOP3:seen nousi niin kosmetiikkaa kuin ihoa hoitaviakin tuotteita.


Tämän valtavan kauniin purkin sisältö on täyttä kultaa. Balmyoun Nilotica-karitevoi (*tuote saatu) on kuin tehty kuivan ihon hellimiseen ja olenkin käyttänyt sitä niin kuiviin kyynärpäihin kuin polviinkin. Matin crossfit-harrastus on osoittautunut melkoiseksi pienten ihovaurioiden aiheuttajaksi, ja karitevoi on edesauttanut hyvin niidenkin parantumista. Tosin viime viikolla Masa joutui treeneistä jo tikattavaksikin; sen vaurion korjaamiseen ei tästä ihan ollut! ;) Purkin sisältö on 100% puhdasta ja laadukasta sheaa. Tuote on vegaaninen ja Nilotica sisältää enemmän rasvahappoja ja vitamiineja kuin perinteinen shea. 100% luonnollinen Balmyoun tuote sopii täydellisesti myös tuoksuherkille hajusteettomuutensa ansiosta. Taitaapa tuleva täti antaa samaisen purkin lahjaksi pian syntyvän pienokaisen perheeseen; voide suojaa myös vauvan herkkää ihoa mm. vaippa-alueella tehokkaasti. Lämmin suositus suoraan sydämestä!

Voi sentään Noora, kun olet luullut pärjääväsi ilman kasvovettä! Kun Sanna tutustutti minut Guinot’iin hän kertoi minulle kasvoveden tärkeydestä ja antoi mukaani Hydra Beauté Toning Lotionin (*tuote saatu). Vesipesun sijaan, käytänkin siis aamuisin nykyään tätä kosteuttavaa ja ihoa elvyttävää kasvovettä päivävoiteen alla. Iho virkistyy kasvoveden avulla, eikä rasitu tai kuivu entisestään jatkuvasta vedellä huuhtomisesta. Kasvovesi myös imeytyy nopeasti, joten käyttö ei ole ongelmallista, vaikka meikki pitäisikin saada kasvoille nopeasti kasvoveden käyttämisen jälkeen.


Ostin itselleni Kylie Cosmeticsin #Kissmass-lipkitin (huulipuna + huultenrajauskynä) joulun alla, kun Suomeen sai tilattua verkkokaupasta ilman postikuluja. Mattapuna on täydellinen – ja kestää huulilla aivan järjettömän hyvin! Toisinaan aamulla laitetusta punasta on jäljellä vielä suurin osa katsoessani itseäni hissinpeilistä neljältä kotiin laahustaessani. Täydellinen huulipuna meille, jotka emme jaksa jatkuvasti olla lisäilemässä punaa huulille. Ongelmalliseksi muodostuu tosin se, että tämän punan loputtua löydän tuskin itselleni enää uutta. Sävy kuului joulun kausituotteisiin, joita ei enää ole myynnissä. Tätä onkin siis käytettävä nyt harkitusti!

Löysittekö te uusia lemppareita tammikuun aikana kosmetiikan tai ihonhoidon saralta?


Posted in kauneus and tagged , by NOORA.