ARKIKUVA 5/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Kuva on otettu vuoden viidennen viikon perjantaina, helmikuun ensimmäisenä päivänä, klo 16.30.

Missä kuva on otettu? Kuva on otettu makuuhuoneessamme.

Mitä kuva esittää? Siinä me köllimme vierekkäin viimeistä kertaa vanhan sänkymme päällä. Uusi sänky oli saapumassa hetkenä minä hyvänsä ja 15-vuotiaalle sänkyvanhukselle täytyi toki sanoa heipat nukkumalla siinä vielä nopeat päikkärit.

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Olin todella onnellinen. Olen heräillyt jo muutaman vuoden ajan enemmän tai vähemmän selkä jumissa, mutta emme ole kuitenkaan saaneet aikaiseksi ryhtyä sängynvaihtopuuhiin. Hyvät yöunet ovat kuitenkin kultaakin kalliimpia, joten odotan innolla niitä kauniita unia, joita tulemme uudessa sängyssä näkemään. Ja hei, muutaman hyvin nukutun yön jälkeen on todettava, että KYLLÄPÄS KANNATTI.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.