PARASTA SUNNUNTAIAAMUISSA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


MEKKO NANSO   SUKKAHOUSUT MARKS & SPENCER


PARASTA SUNNUNTAIAAMUISSA ON..

.. se hetki, kun havahdut hereille ja sekunnin sadasosan ajan mietit nukkuneesi pommiin, kunnet muistat, että tänään ei tarvinnutkaan herätä ihan niin aikaisin kuin normaalisti.

.. Matin keittämä aamukahvi. Minä olen arkiaamujen kahvivastaava, Masan hommiksi jää viikonloppukeitteilyt.

.. päivän suunnitelmien teko. Omalla kohdallani sunnuntaipäivään kuuluu aina tavalla tai toisella töiden tekoa, mutta jokaiseen sunnuntaipäivään haluan myös ripauksen luksusta; vaikkapa take away-erikoiskahvin kuvaushetken lämmikkeeksi, hiihtohetken läheisellä ladulla tai yhdessä kokatun lounaan.

.. Instagram-feedin selaaminen kai-kes-sa rau-has-sa aamukahvia hörppien.

.. se hetki, kun äidiltäni tai isältäni kilahtaa puhelimeen viesti. Meidän ydinporukkamme nimittäin monesti tekee sunnuntaina pienen roadtripin vaikkapa läheiseen kaupunkiin, museoon tai johonkin tapahtumaan.

.. Aamulehden lukemiselle varattu aika.  Meille tulee Aamulehti, jonka itse ehdin valitettavan harvoin lukea aamuisin. Monesti selaankin sen arkisin läpi vasta töistä palattuani.

Sunnuntai-illat ovatkin sitten aivan oma lukunsa. En ole oikein koskaan pitänyt niistä. Onko muita sunnuntai-ilta-angstaajia linjoilla? Tai ei puhuta edes niistä vielä, nautitaan ensin tästä lumisesta aamusta.


Posted in muoti and tagged , by NOORA.