TURISTINA HANGOSSA – VIISI SUOSIKKIANI

MEKKO SAINT TROPEZ (PUTIIKKI RANNALLA)    KENGÄT MINNA PARIKKA   SHORTSIT ESMARA BY HEIDI KLUM   LAUKKU LIDL (*saatu)    AURINKOLASIT IVANA HELSINKI (*saatu)   SIIRTOKUVATATUOINNIT  ESSENCE (*saatu)

Hankoon, koska..

1) MERI : Jo pelkästään meren näkeminen on aina harvinaista herkkua tälle tamperelaiselle. Vierailin Hangossa ensimmäistä kertaa neljä vuotta sitten kesällä, ja muistan kuinka jo tuolloin oli ihanaa dipata varpaat meriveteen. Tällä kertaa minulla oli uikkaritkin mukana ja pulahdinkin elämäni ensimmäistä kertaa meriveteen. Jo oli ehkä aikakin, mutta niinhän sitä sanotaan, että hyvää kannattaa odottaa. Erityismaininta myös hurmaaville uimakopeille!

2) VESITORNI : Tämän kohdan listalleni halusi lisätä Matti, sillä hän suuntasi retkemme aikana myös Hangon vesitornin huipulle (..sattuneesta syystä eräs korkeapaikankammoinen jäi alas odottelemaan).  Huipulle pääsee hissillä, eikä sisäänpääsymaksukaan tee lompakkoon kuin parin euron kokoisen loven. Näkymät ovat kuulemma henkeäsalpaavan upeat ja Hankoa pääsee katselemaan tornin huipulta aivan uudesta kulmasta.

3) ITÄSATAMA : Itäsatamassa riittää ihasteltavaa. Mahansa saa täyteen alueen herkullisissa ravintoloissa ja laitureissa kesäpäiväänsä viettelevät veneet saavat aikaan ihastuksen huokauksia.

4) BY PIA’S-MYYMÄLÄ : Itäsatamasta ei ole pitkä matka By Pia’s-myymälään, joka osoittautui juuri niin ihanaksi paikaksi, mitä odotinkin. Hangon myymälä sijaitsee Tornikadulla ja vaikka brändillä on myös verkkokauppa, vaatteita oli ihana päästä hypistelemään myös livenä. Joku saattoi jo Instagramista bongatakin,  että aivan täysin tyhjin käsin en Pian luota lähtenyt kotiin. Täytyyhän kesäretkeltä matkamuisto ostaa!

5) AJOMATKA : Tämä kohta pätee kaikkiin roadtripeihin. Päämäärän sijaan, matka voi toisinaan olla reissun paras juttu. Olimme tien päällä kahdella autolla ja sen sijaan, että olisimme menneet vain alkuperäisen suunnitelmamme mukaan Hankoon, poikkesimmekin matkan varrella yhteen jos toiseenkin kohteeseen. Juuri se on näissä kesäloman roadtripeissä parasta, välillä kannattaa vähän ”eksyä” polulta.

Mitä sinä lisäisit Hanko-listalleni?


Posted in and tagged by NOORA.