ENSIMMÄINEN BY PIA’S-AARTEENI

Kuten jo Hanko-postauksessani hehkutinkin, By Pia’s-myymälässä käyminen on ollut jo pitkään suunnitelmissani. Heidän verkkokauppansa on herkullinen ja valikoimaa selatessani, olen yhden jos toisenkin kerran huokaillut ihastuksesta. Ostoksia en kuitenkaan ole vielä aiemmin raaskinut verkkokaupasta tehdä. Koska kyseessä ovat laadukkaat mutta kuitenkin melko hintavat tuotteet päätin, että on varmaankin parasta tehdä hankintoja myymälästä, jotta sovittaminen ja omien suosikkien kartoittaminen olisi helpompaa.

Olinkin siis kuitenkin jo melko varma etukäteen siitä, että en mitenkään pystyisi poistumaan Hangon myymälästä tyhjin käsin kotiin. Myymälä itsessään on hurjan kauniisti sisustettu ja rekeillä roikkui juuri niin kauniita vaatteita, joita osasin odottaakin. Olin etukäteen ihastellut nettikaupassa tätä neuletta sekä tätä Bohemianan Diandra-toppia, ja lopulta, ehkäpä tämän helleaallon ohjaamana, päätin hankkia itselleni Diandran vaaleanpunaisessa sävyssä. Toppi on hurjan kaunis, ihanasti laskeutuvaa materiaalia ja se sopii tyylikkäästi esimerkiksi bleiserin alle.

Näin, hypistelin, ihastuin. Tämä tuskin jää viimeiseksi By Pia’s-aarteekseni. Oletko sinä jo tutustunut tähän ihanaan brändiin?


Posted in and tagged by NOORA.