KESÄN ENSIMMÄINEN ROADTRIP

Kokosin jokin aika sitten yhteen roadtripkohteita, jonne haluaisin ehdottomasti autolla kesän aikana suunnata. Koska Suomen kesä on tunnetusti lyhyt ja se sujahtaa ohi vuosi toisensa jälkeen vauhdikkaasti, päätin ryhtyä tuumasta toimeen ja houkuttelin hyvän ruuan ja mielenkiintoisen miljöön avulla miekkoseni mukaan kesän ensimmäiselle roadtripille. Suunnaksi otettiin siis Hämeenkyrö ja Frantsilan Kehäkukka.

Vanhassa koulurakennuksessa toimii viehättävä kahvilaravintola, jonka kasvisherkkujen äärelle päätimme istahtaa. Kasvisruokalounas oli kokonaisuutena suussasulavan herkullinen. Ihastuttavalla terassilla söin nimittäin kesän ensimmäisen terassilounaan, johon kuului niin erilaisia salaatteja kuin herkullinen pääruokakin, unohtamatta myöskään ilmavan kevyttä vispipuuroa. Joenrantaterassi, hyvä ruoka, hyvä seura ja aurinkoinen keli maistuivat tälle kesälomailijalle.

Ravintolan yhteydessä toimii myös yrtti- ja lahjatavaramyymälä. Frantsilan tuotteet varmasti ovatkin monelle tuttuja? Olen vuosien varrella ihastunut yhteen jos toiseenkin Frantsilan luomuyrttitilan tuotteeseen ja oli ihana päästä näkemään kokonaisuutena tuo valtava tuotteiden valikoima. Yrttien näytepuutarha on myös kesäisin näkemisen arvoinen juttu, unohtamatta lasista mehiläispesää. Kerroinkin jo jokin aika sitten, että Uhana Design on myös vähän aikaa sitten lanseerannut markkinoille Frantsilan kanssa yhteistyössä tehtyjä kosmetiikkatuotteita, joita itse asiassa ihastelin Uhanan myymälässä juuri viime viikolla (huulivoiteen tuoksu on ihana! <3) – ja sattumalta roadtripille päätyi päälleni juurikin samaisen brändin mekko!

Kesän ensimmäinen virallinen roadtrip on nyt siis tehty. Tätä kohdetta (ja etenkin kasvislounasta!) voin lämpimästi suositella kaikille iästä riippumatta. Täällä mieli lepää, Tampereelta Hämeenkyröön ajaa reilussa puolessa tunnissa ja kotiinviemisiksi voi samalla hankkia hurmaavia tuliaisia kesäoloa kohentamaan. Lämmin suositus esimerkiksi Frantsilan ruusuiselle kasvovedelle! Tämä virkistävä vesi herättää Prinsessa Ruususenkin kauneusuniltaan.

Frantsila, Kehäkukka
Yrjö-Koskisentie 1, 39100 Hämeenkyrö
ma-la: 10-17
su ja pyhäpäivät: 11-17


Posted in and tagged , , by NOORA.