HUONO PÄIVÄ HAMMASTA PURREN

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


LAUKKU FRENCH CONNECTION   FARKUT ZARA   NEULE AARRE\WOMAN /*saatu brandrep-yhteistyön kautta
TEKONAHKATAKKI ZARA   AURINKOLASIT RAY-BAN


Tiedättekö ne päivät, kun ikään kuin kaikki menee päin mäntyä? Ei pahasti, mutta kuitenkin niin, että suunnitelmat menevät sekaisin ja jo aamusta alkaa harmittaa. Valitset yllesi valkoisen t-paidan ja kaadat siihen aamukahvit jo ennen kuin olet edes ehtinyt lähteä ovesta pihalle. Heräät kiukkuisena, kun jotakin paikkaa jomottaa ja kaikessa hässäkässä kalenterikin unohtuu kotiin. Olet hetkellisesti aivan pihalla siitä, missä sinun edes pitäisi olla. Vähän tämänkaltainen päivä täällä tänään.

Olen viikon verran kipuillut särkyjen kanssa, kun hampaiden narskuttelu on saanut leukani kiukuttelemaan oikein kunnolla. Tänä aamuna herätessäni tilanne oli mennyt jo niin pahaksi, että ainoa vaihtoehtoni oli kilauttaa sormet ristissä hammaslääkärilleni ja kysyä josko pääsisin hänen penkkiinsä. Meille hammaslääkäriä kammoaville jo pelkästäänkin ajatus siitä, että joutuisi vieraan hammaslääkärin vastaanotolle saa sydämen pamppailemaan kiivaasti. Siispä olinkin äärimmäisen kiitollinen siitä, että luottolääkärini sai raivattuaan kalenteristaan minulle tilaa. Mitään dramaattista vikaa ei suustani löytynyt, hampaat ovat kunnossa, mutta olen yksinkertaisesti saanut puremalihakseni niin jumiin, että ainoa apukeino tähän hätään on särkylääke, fysioterapia ja kärsivällisyys. Yökiskoprosessi eteni nyt myös niin, että samalla lääkärini otti jäljennökset hampaistani ja saan kiskot helpottamaan tilannetta jo ensi viikolla. Tämä oli huojentava tieto ja vaikka jomotus ei hammaslääkärin penkkiin jäänytkään, olen iloinen siitä, että homma eteni. Mikäli siis ikinä kaipaatte Tampereen suunnalla ihanaa ja pätevää hammaslääkäriä, ottakaa Mirjami Kauppilaan yhteyttä!

Onnekseni sain lyhyellä varoitusajalla ajan myös hierojalle. Tätä suositteli myös hammaslääkärini, joka totesi, että niskahartiaseudun jumit saattavat nekin säteillä jopa kasvoihin asti. Niinpä tiistaini jatkuu vielä saman aihepiirin tiimoilta, kun suuntaan kohta Hyvä Olo Ilonaan. Yhteistyöhömme tämä käynti ei kuulu, mutta haluaisin vielä muistuttaa, että lukijani saavat yhdestä hoitokerrasta (koskee seuraavia hoitoja: purentaelimistön fysioterapia, purentalihashieronta, stressiniskahieronta) Hyvä Olo Ilonan Kaukajärven toimipisteessä -20% alennusta. Esimerkiksi stressiniskahierontaa voin suositella lämpimästi kiireisen kevään keskelle; lisää infoa yhteistyöstämme ja testaamistani hoidoista löydät tästä postauksesta.

Kyllä tämä tästä hei! Pieniä vastoinkäymisiä ja ketutusta tällä suunnalla ilmoilla, mutta onneksi apua on lähellä ja huolet loppuviimeksi melko pieniä. Olisi muuten mielenkiintoista kuulla kuinka moni on yökiskoista saanut apua vastaaviin vaivoihin? Elättelen toiveita, että pian kasvosäryt ja jomotukset ovat historiaa, joten olisi kannustavaa kuulla kuinka teillä on hoito auttanut!


Posted in muoti and tagged , by NOORA.