SPORTTIPIRKON PÄIVÄN ASU UMPUN INSPIROIMANA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Siinä piilee vaaransa, kun käy kuvaamassa bloggaajakollegoidensa asuja – toisinaan saattaa nimittäin kuvaamistaan lookeista innostua niin, että samaiset vaatteet ilmestyvät salamannopeasti myös omaan vaatekaappiin! Niin kävi parisen viikkoa sitten, kun kuvasin Umpun päällä tämän viininpunaisen sporttilookin. Minulle aiemmin tuntematon sporttibrändi ihastutti niin, että laitoin samaisen asun tilaukseen, eri värissä tosin. Siinä missä sporttailuinto on minulle vielä uutta, sama koskee sporttivaatteita. Siksi arvostan kovasti vinkkauksia merkeistä, jotka kestävät käyttöä ja ennen kaikkea ahkeraa pesua.

Harmaa kaksiosainen asuni kuuluu siis ICIW:n valikoimaan, jota Suomessa myy ainakin House of Brandon-verkkokauppa (*ei mainoslinkki). ICANIWILL tekee mielettömän kivannäköisiä sporttikuteita unohtamatta niiden näyttäviä pieniä yksityiskohtia, käytännöllisyyttä ja laadukkaita materiaaleja. Tässä asussa kiinnitin heti huomioni hauskaan kuviointiin sekä paidassa että housuissa ja jämäkkä mutta joustava materiaali on juuri sitä mitä itse sporttivaatteilta haen. Tilatessani vaatteita, oikean koon valitseminen tuotti hieman päänvaivaa, mutta päädyin lopulta molemmissa kokoon M, ja valintani meni aivan nappiin. Materiaali joustaa hyvin ja asettuu napakasti kantajansa päälle

Eikö olekin sporttisen näköinen setti! Kuntosali-innostukseni on niin tuore juttu, että en aio tämän enempää toistaiseksi tehdä hankintoja, yhdellä setillä pärjää vallan mainiosti. Siksi halusinkin panostaa laatuun ja monikäyttöisyyteen, tämän ”kerraston” voi nimittäin hyvin kiskaista toppavaatteidenkin alle myös hiihtoladulle lähtiessä. Kiitos on siis tosiaan Umpun, että tämä brändi tuli minulle tutuksi; tällä kertaa inspiroituminen bloggaajakollegan lookista oli siis enemmän kuin hyvä juttu.

Mutta nyt on aika unohtaa sporttikuteet ja kipitellä reippaasti talvipakkasessa töitä kohti – voikaa hyvin! <3


Posted in muoti and tagged , by NOORA.