MITÄ KUULUU?

Hei tyypit siellä ruutujen toisella puolella – mitä teille kuuluu?

Meillä kesä ikään kuin virallisesti alkaa siinä vaiheessa, kun Matti saapuu kotiin peltotöistä. Tänä keväänä maajussini sai hommat tehtyä ennätysajassa, eikä tämän kaupunkilaishiiren tarvinnutkaan kärvistellä yksinään kotosalla kuin reilun viikon verran. Ehdinpä jopa itsekin maalle hengähtämään hetkeksi kaupungin hälinästä. Tämä kevät on ollut niin kovin erilainen, että onneksi edes peltotyöt sujuivat joutuisasti.

Kevät on tuntunut nimittäin todella oudolta ilman Eppua. Ei huolehdita punkeista tai stressata liiasta lämmöstä, kun parvekkeen lepolassen aurinkoläikässä ei istukaan kukaan lämmittelemässä. Tuttujen lenkkien kiertäminen ilman lenkkikaveria tuntuu edelleenkin kummalliselta. Kun ei ole ikään kuin syytä lähteä lenkille, sohvanpohjalle oikein juurtuu. Tuntuu jopa hieman oudolta käydä kävelyllä ilman koiraa! Epun kuoleman myötä lenkkeilyni ja liikuntaintonikin katosi kokonaan. Viimeiset pari viikkoa kroppa on kuitenkin taas jomotellut jumeja niin, että päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja ottaa liikunnan tavalla tai toisella osaksi päivärutiinejani. Jo pelkästään pari kevyttä iltalenkkiä on keventänyt mieltä ja oloa. Kyä tää tästä. Näemmä ottaa tällaisenkin elämänmuutoksen käsittely oman aikansa. Pari viikkoa Epun kuoleman jälkeen joku laittoi minulle kommenttia, että toivoisi minun kirjoittavan taas sellaisia iloisia blogijuttuja kuin ennenkin. Tiedättekös, niiden kirjoittaminen on todella vaikeaa silloin, kun itsellä on fiilis maassa. Näette heti jos yritän väkisin keksiä iloa ja hassuttelua pursuilevaa sisältöä. Vasta nyt alkaa tuntua siltä, että tekstistänikin alkaa taas parempi olo välittyä teillekin.


FARKUT VERO MODA   LENKKARIT TOKMANNI  PUSERO UHANA DESIGN  AURINKOLASIT H&M


Kaiken kaikkiaan, meille kuuluu kuitenkin oikein hyvää. Kesä tuo mukanaan yhtä ja toista, kiirettä pitää ja josko tänä vuonna pitäisimme hieman yhteistä lomaakin. Reissulle en välttämättä kaipaa, mutta roadtripit ja rannalla loikoilu kuuluvat kesän ykkössuunnitelmiin. Jos ottaisin tavoitteeksi vaikkapa hieman rentoutuakin välillä, se tekisi varmasti hyvää. Pidän siitä, että kalenteri on täynnä tekemistä, mutta monesti se sitten johtaa siihen, että en muista järjestää kalenteriin lepohetkille aikaa. Näitä kuvia otettaessa tuollainen rentoiluhetki oli kuitenkin käynnissä: mies upotti talviturkkinsa järveen, minä istuin rantasaunan terassilla ja ihastelin ilta-auringossa välkehteleviä, vihreinä loistavia koivuja. Aika täydellistä, ei kesähetkiin muuta tarvita.

Siispä happy thoughts ja kivaa päivää kaikille! Suosittelen hankkimaan jotakin ihanaa Uhana Designin uudesta mallistosta jos mieli on harmaa. Tässä banaanicollegessa ei voi kuljeskella hymyilemättä. Kesä, tervetuloa.

Mutta mitäs sulle, kaikki ok?


Posted in and tagged by NOORA.