HÄÄPÄIVÄN HUOMENET

Viikolla alkoi tuntua siltä, että kaipaan kovasti irtiottoa arjesta. Kaipuu maalle oman maajussini kainaloon oli kova, ja päätinkin ex tempore ottaa töistä pari kesälomapäivää keskellä kauneinta toukokuuta. Ja kylläpä se olikin hyvä ajatus. Toukokuu ei ehkä yleensä ole kesälomakuuna se trendikkäin, mutta meille maajussin morsiamille se sopii lomakuukaudeksi erinomaisesti. Nyt on kylvöt purkissa ja näillä näkymin matkustamme molemmat tänään Tampereelle. Juuri sopivasti katselemaan kotisohvalle kuninkaallisia häitä!

Sen verran taisin olla jo eilen hääfiiliksissä, että otimme vähän kuin vahingossa kovin teemaan sopivia asukuvia auringonlaskussa. Maalaishäätkin alkavat ajatuksena tosin houkutella kovasti..


HAME MARKS  & SPENCER   KENGÄT TOKMANNI    NEULE NLY TREND


Uppoutukaamme siis ihastuttavan hääpäivän tunnelmaan. Harry saa Meghaninsa ja voimme vain kuvitella, kuinka paria jännittää miljoonien silmäparien alla oleminen. Itse odotan mielenkiinnolla näkeväni morsiamen puvun ja veikkaankin istuvani kuin liimattuna sohvan nurkassa koko seremonian ajan. Jännittävää!

Upeaa hääpäivää kaikille! 


Posted in and tagged , by NOORA.