SNEAK PEEK : MINUN MEKKONI HÄIHIN

IMG_7330 IMG_7334

Se on täällä!

Perhoslauma lennähti vatsaani samalla sekunnilla, kun puhelimeeni kilahti eilen tekstiviesti – pikkusiskoni häitä varten ostamani mekko oli saapunut postiin! Koska olemassa ei ollut minkäänlaista suunnitelma B:tä, jännitin hurjasti sitä sopisiko mekko minulle lainkaan. Uuden mekon etsiminen alle viikossa olisi nimittäin voinut olla jopa mahdoton tehtävä. Vaikka tiedän toki, että tärkeintä pukeutumisen kannalta hääjuhlassa on se, että siskollani on yllään se unelmiensa hääpuku, haluan toki viihtyä itsekin juhlalookissani. Kun vuosien päästä katselen valokuvia Roosan häistä, en halua miettiä sitä, kuinka epämukavaksi tunsinkaan oloni mekossa, jonka olin hädissäni valinnut. Kyllä, näinkin on käynyt. Edelleenkin harmittaa katsella eräitä valmistujaiskuviani siksi, että hiukseni olivat tuolloin aivan karmeat. Kun on mukava olo kantamassaan asussa ja lookissa, pystyy täysillä nauttimaan tärkeästä päivästä. Lyhyessä makkarankuorimekossa ei varmastikaan olisi kiva kuvailla potretteja hääparista viljapellossa.

IMG_7329 IMG_7338 IMG_7335

Mutta takaisin tähän mekkoon! Sopiko se?

Testasin mekkoa heti kotiin päästyäni ja kyllä, SE SOPI. Valitsin varmuuden vuoksi kooltaan numeroa isomman mekon mitä yleensä käytän (koska pienentäminen on useimmiten helpompaa kuin suurentaminen), mutta se saattoi olla tällä kertaa pieni virhe. Kokoa pienempikin mekko olisi varmasti sopinut, sillä mekossa on varsinkin yläosassa jonkin verran liikaa tilaa. Malliltaan se on kuitenkin sellainen, että pieni löysyys ei haittaa ja luulenkin, että suuntaan helmat hulmuten häihin tekemättä mekolle mitään muutoksia.

Väriltään se on hurjan kaunis, pituus on juuri sopiva ja vaikka vähän jännitinkin kuinka ”alaston” olo minulle tulee tuon läpinäkyvän mahakaistaleen vuoksi, huoleni oli turha. Yläosan pitsi peittää sen kokonaan. Pitsi on materiaalina ihanan eläväinen ja jäinkin miettimään tekevätkö pupukenkäni kokonaisuudesta liian levottoman. Olisivatko nudet korkkarit kuitenkin parempi vaihtoehto osaksi lookia? Meikin teen itse ja haluan pitää sen melko neutraalina, panostan silmämeikkiin ja huulikiiltovaihtoehdoksi hain jo jokin aika sitten Tokmannilta pari essencen kiiltoa.

Mutta mitä arvon raati sanoo, onks kiva?

IMG_7332 IMG_7333 IMG_7337


Posted in and tagged , by NOORA.