KENKÄKAAPIN UUDET PARIKAT X 2

Vaikka visiittini Minna Parikan Sample Sale-tapahtumaan ei sujunutkaan aivan kuin Strömsössä, lopulta sinnikkyys palkittiin ja kiikutin kotiin kaksi paria Parikan ihanuuksia erinomaisella hintalapulla varustettuina. Parikan kengissä minua viehättää etenkin niiden näyttävyys ja hauskuus – mitä persoonallisemmat popot sitä parempi! Vaikka yllä olisi pelkkää mustaa päästä varpaisiin, asusta tulee heti näyttävämpi, kun jalassa koreilee pari hupsuja kenkiä. Nämä kaunokaiset ovatkin siis tervetullut lisä kenkäkokoelmaani. Molemmat näistä tuovat taatusti hymyn huulille.

Pinkit kävelykengät ovat herkullisimmat ikinä. Jos toisessa kengässä on huulia lipova kieli ja toisessa suussasulava donitsi, olen hetkessä myyty! Myyjät kertoivat tämän parin olevan huomattavasti vanhempaa mallistoa ja niitä ei enää verkkokaupan hyllyiltä tule löytymään. Siksi tämä löytö olikin todella spesiaali. Nam!

Pupulaumanikin sai taas uusia jäseniä. Emmin hetken aikaa pörröisten sliponien hankkimista, mutta kuinka olisinkaan voinut jättää näin herttaiset puput hankkimatta. Epäilin kenkien olevan hieman turhankin lämpimät kesäkeleille, mutta mitä vielä; nämä hengittävät huomattavasti paremmin kuin vaikkapa lenkkarit ja ne on näppärä sujauttaa jalkoihin.

Kannatti siis ehdottomasti tehdä vielä toinen reissu Designtorille. Nyt on kesäkengät hankittu ja parikkafani hihittelee tyytyväisenä kenkäkaappinsa ääressä. <3


Posted in and tagged , by NOORA.