WEAR YOUR WEDDING DRESS-DAY : ROOSAN HÄÄTYYLI

P2036314 P2036396 P2036361


HÄÄPUKU ASOS WEDDING  KAULAKORU DIDICROCHET  HUNTU PELICAN ROSE BRIDE


P2036406

Kun Roosa ehdotti, että kuvaisimme vielä hänestä potretteja sisareni syksyisessä häälookissa, suostuin ilman muuta välittömästi. Tämä kuvasarja ikään kuin tuo päätökseen potrettien sarjan, jonka aloitimme vuosi sitten. Ensin otettiin tulevasta morsiamesta kuvia, sitten ne viralliset hääkuvat ja lopuksi nämä, Wear Your Wedding Dress-päivän innoittamat kuvat. Vaikka hääkimppu ja seppele ovatkin jo kuivuneet, morsian hehkuu henkeäsalpaavan kauniina tuoretta avio-onnea. Trash the Dress-kuvat jätimme kuitenkin ottamatta – kuka näin ihastuttavaa mekkoa malttaisi tuhota saati myydä eteenpäin!

P2036347 P2036435 P2036392P2036377

Kuvia ottaessamme tajusimme myös, että Roosan häätyyli jäi yksityiskohtineen kokonaan esittelemättä syksyllä. Tyyli oli kokonaisuudessaan mielestäni morsiamen näköinen ja todella harkittu. Hääpuku löytyi Asoksen häämallistosta, ja mikä onni potkaisikaan, kun valikoimasta löytyi mekko, joka istui Roosalle kuin valettu. Pukuun ei tarvinnut tehdä minkäänlaisia muutoksia, eikä sitä ikinä uskoisi erittäin budjettiystävälliseksi verkkokaupasta tilatuksi häämekoksi. Kuin Roosalle tehty puku olisi yhtä hyvin voinut olla mittatilaustyönä valmistettu siskoni toiveiden mukaiseksi.

Merkittävässä roolissa häätyyliä luotaessa olivat myös asusteet. Etsyn kautta ostettu, käsintehty DIDIcrochet-kaulakoru sopi mekon pariksi täydellisesti ja hurmaava huntu oli sen sijaan Pelican Rose Priden (Etsy) käsialaa. Harkittua, viimeisteltyä, persoonallista, tyylikästä. Sivusta seurasin viime vuonna lumoutuneena kuinka siskoni häätyyli muodostui pala palalta upeaksi kokonaisuudeksi. Roosa on selvästi löytänyt oman tyylinsä ja pysyi sille uskollisena myös hääasuaan valitessa.

Nyt, kun pääsimme taas hetkeksi häähumun pyörteisiin, kerron teille vielä myöhemmin tällä viikolla Roosan vihkisormuksen tarinan. Löytyykö ruudun takaa muuten tulevan kesän morsiamia?

P2036430P2036422P2036403


Posted in and tagged , , by NOORA.