DONITSI

En muista koska viimeksi olisin tehnyt äitienpäivälahjan itse! Kortteja olen toki väkertänyt, mutta eilen sain idean, joka innosti minut kaivamaan pitkästä aikaa ompelukoneen esiin ja tekemään äidilleni herkkuboksin äitienpäivän kunniaksi. Nämä herkut ovat kaikkea muuta kuin suussasulavia ja makua niistä varmasti puuttuu. Mutta minun mamini ei sokerihiiri onneksi olekaan.

Leikkaa kankaasta n. 20 cm pituisia ja 10 cm korkeita suorakaiteen muotoisia palasia (jämätilkut käyvät tähän ompeluun hyvin!). Taita kangas oikeat puolet vastakkain ja ompele pötköksi. Käännä oikeinpäin ja pujota hakaneulaa käyttäen kuminauha (n. 15 cm) kappaleen sisuksiin. Solmi kuminauhan päät yhteen. Pujota donitsikankaan toinen pää toisen sisuksiin ja surauta ompelukoneella kohta umpeen. Päättele hyvin.

Päällystä kenkälaatikko kauniilla paperilla ja laita sen sisään silkkipaperia. Asettele donitsiherkut boksiin ja koristele paketti kauniilla lahjanauhalla.

Lämpöisiä haleja ja lempeitä ajatuksia kaikkien äitienpäivään!


Posted in and tagged , by NOORA.